ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Abi korumaların öldüğünü kim söyledi. Vurulan yatıyor yere bir daha kalkmıyor salak mı kalksın adam? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 bence bu bölüm baya bomba olcak gibi,fragmanı izledimde heyecanlı geçiyo baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Uzun zaman ardından güzel bir bölüm izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 KES LAN asdfldkg süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 valla süper bölümdü bence.son zamanlarda izlediğim en atraksiyonlusuydu.Pusu olayı ve son dakkada polatın elemanı yakalaması imba oldu.Ben içimden yine hakan kurtuluyo falan diye söyleniyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 asu güzel kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 malik said: asu güzel kız. (tu) Son 2 bölümdür dizi sanki daha bir güzelleşti, önümüzdeki bölüm Polat İskendere çıkarma yaparsa tadından yenmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 yalnız deli hüsnü her bölüm kendini aşıyor ya. o anons sahnesinde yıldırıma durup dururken attığı efsane tokattan sonra koltuktan düşüyodum. yine ortada hiç bişey yokken hastane yatağındaki hakana attığı yumruğu da unutmamak lazım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Valla acaip güzel oldu,keyifle izledim ben son bölümü dediğim gibi.Asu'nun akıbetini çözememiştim,ajan çıktı oda iyimi.Hüsnü ve Muro bir numara ehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Çalacaksan burjuva arabası çalsana lan! zuha Muro adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bu sayfayı hemen atlayın sakat sayfa indepenca damlar şimdi auahaa ayrıca o diziyi bulut ve muro için izliyorum polat eskisi kadar tat vermiyo ayrıca asu değil ahu güzeldi ya X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ya ben izlemedigimden ne spoiler ne degil bilmiyorum da, shiti cikmis biraz dikkat edelim, spoiler kullanalim plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 oeh bir resmi göstermedi forum http://www.kurtlarvadisi.com/haber.php?subaction=showfull&id=1210082438&archive=&start_from=& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 37. bölüm detayları ve fragman için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 olay budur işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ya kaçırdım bugünkini dota sevdasına.nerden izleyebilirim tekrarını kesintisiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 şuan tekrarı var üst üste nie veriyorlar anlamadım hadi koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bu iskenderde paso bombalıyor fdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Hüsnüyle mematinin operasyona gidişi süperdi ya. Hüsnü direk arabayı eve vurdu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 hüsnünün yeni seslendirmesi berbat olmuş. umarım bi dahaki bölümde eskisine döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 murolu sahneler her zamanki gibi çok zevkliydi, saklandıkları sahne özlelikle kasıntı polattan baydık iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 MacLeod said: hüsnünün yeni seslendirmesi berbat olmuş. umarım bi dahaki bölümde eskisine döner +1 Dünkü bölüm güzel değildi ya, üstüste 1-2 güzel bölümden sonra yine kasıntı olarak hazırladıkları, bu hafta da boş geçmesin dedikleri bölümlerden olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hangi bölümü güzel ki eski bölümlerin gazına, seneryo nasıl ilerliyor acaba diye, bir kaç komik sahne için izleniyor bence daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Muro kurban olayım sana süpersin ya. KV ci oldum sayende. 3 kere oku Yıldırım ama içinden oku :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar