Korax Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 O değilde bu hakan yine kaçtı ya.Nekadar salak bi iş oldu bu,valla izledim izledim kaçtığını görünce bu nasıl iş moduna girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bu nasıl iş modundan çıkmak için 3 saniyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Sacmalik otesi. Bizim evde kilitlesek adami o kadar dovdukten sonra, kacirtmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 yani işte bende izledim izledim oyüzden bu nekadar saçmasapan bişey dedim böyle.hayır bide kaçtımı kaçırıldımı belli değil.Sen git abdülheye dövdürüp mastürbasyon yaptırıcam diye önemli adamı kaçırt.Bide hani adamlar vurulacaksa mesela,basit ötesi vuruluyolar.Bianda harcanıveriyolar muronun adamları falan.Başka adamda olsa biraz atlar zıplar,siper alır saklanır,bişeyler yapar yahu.Çatırdanak ölüyolar hemen.İşleride karıştırdılar iyice,ailelerdi derken iskender derin ihtiyarlar falan daha hiçte iz yok ne olacağından.Böyle bölüm izleyince bomboş bişey izlemişim gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 vurulma sahneleri hep kolpa oluyor zaten ama sandalyeye bağlanan adam kaçar yani, en sağlam yabancı dizilerde, filmlerde bile örneklerine rastlanır o kadar kavgadan sonra hala ayakta olmaları biraz tutarsız, akşam vakti başladılar sabah oldu hala dövüşüyolar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Valla ya. Sadece muronun adamları diğil polatın karşısına çıkan adamların hepsi çok kek. La bi siper alın, bi makinalı tüfekle falan gelin o ne öyle, arkanızdan mematiyle abdülhey çıksın vursun sizi geberin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 İskender gibi bir karakterin girmesi çok iyi oldu diziye. "Çeto bu aralar kendini aştı.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 memati o silahı çektiyse kafasına sıkmadan koymaz yerine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 oha deli duygu bastılar. feci oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ohhhaaaaaaaaa. son reklam. dayanamadım aktım buraya. o.O polat o olaydan kurtulursa ki kurtulucak asdas, bi füze iskendere bi füze de davuta sokar. ayrıca: BU NE LAN MASMAVİ DON ıdashfoıashd ruhumu teslim ettim ahahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bence polat ın bindiği tekne aniden denizaltına falan dönüşecek, başka kurtuluş yok çünkü o roketten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 don olayı bomba ya. "bu ne lan burjuva donu. çetoo bundan sonra kimse örgütte burjuva donu giymiycek. tamam başkanım" hüsnünün kapkaççıya yaklaşımı süper bu arada. dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 lanet olsun cosmosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 fizban said: bence polat ın bindiği tekne aniden denizaltına falan dönüşecek, başka kurtuluş yok çünkü o roketten. polat ilk füzeleri bulduğunda oynamıştı. Bişiy mi ne çıkarmıştı. Bence böyle olur: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 progamer said: fizban said: bence polat ın bindiği tekne aniden denizaltına falan dönüşecek, başka kurtuluş yok çünkü o roketten. polat ilk füzeleri bulduğunda oynamıştı. Bişiy mi ne çıkarmıştı. Bence böyle olur: auhdjfsuyaheua :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 abdülhey boşuna yemiş okadar dayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Hüsnünün kapkaçcıya headshot atması süperdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bu don olayını kesin doğaçlama anlık falan oynadılar ehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 numberten said: Hüsnünün kapkaçcıya headshot atması süperdi:) koptuğum an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Hani fragman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ohşş bugün KV günü B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Kurtlar Vadisi Pusu 30.Bölüm Fragmanı - 13 Mart 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Yapilir mi Memati'ye? =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 oo bugun baya atraksiyon bi bölüm var yani desene.ya şöyle şunu kaliteli izleyebileceğimiz bi program yada streaming adresi falan yokmu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Yutupa dusuyor gece 3-4 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar