Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu 2. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yani işte bende izledim izledim oyüzden bu nekadar saçmasapan bişey dedim böyle.hayır bide kaçtımı kaçırıldımı belli değil.Sen git abdülheye dövdürüp mastürbasyon yaptırıcam diye önemli adamı kaçırt.Bide hani adamlar vurulacaksa mesela,basit ötesi vuruluyolar.Bianda harcanıveriyolar muronun adamları falan.Başka adamda olsa biraz atlar zıplar,siper alır saklanır,bişeyler yapar yahu.Çatırdanak ölüyolar hemen.İşleride karıştırdılar iyice,ailelerdi derken iskender derin ihtiyarlar falan daha hiçte iz yok ne olacağından.Böyle bölüm izleyince bomboş bişey izlemişim gibime geliyo.
Mesaj tarihi:
vurulma sahneleri hep kolpa oluyor zaten
ama sandalyeye bağlanan adam kaçar yani, en sağlam yabancı dizilerde, filmlerde bile örneklerine rastlanır
o kadar kavgadan sonra hala ayakta olmaları biraz tutarsız, akşam vakti başladılar sabah oldu hala dövüşüyolar filan
Mesaj tarihi:
Valla ya. Sadece muronun adamları diğil polatın karşısına çıkan adamların hepsi çok kek. La bi siper alın, bi makinalı tüfekle falan gelin o ne öyle, arkanızdan mematiyle abdülhey çıksın vursun sizi geberin :D
Mesaj tarihi:
ohhhaaaaaaaaa. son reklam. dayanamadım aktım buraya. o.O polat o olaydan kurtulursa ki kurtulucak asdas, bi füze iskendere bi füze de davuta sokar.

ayrıca: BU NE LAN MASMAVİ DON ıdashfoıashd ruhumu teslim ettim ahahah..
Mesaj tarihi:
fizban said:
bence polat ın bindiği tekne aniden denizaltına falan dönüşecek, başka kurtuluş yok çünkü o roketten.

polat ilk füzeleri bulduğunda oynamıştı. Bişiy mi ne çıkarmıştı. Bence böyle olur:

Mesaj tarihi:
progamer said:
fizban said:
bence polat ın bindiği tekne aniden denizaltına falan dönüşecek, başka kurtuluş yok çünkü o roketten.

polat ilk füzeleri bulduğunda oynamıştı. Bişiy mi ne çıkarmıştı. Bence böyle olur:

auhdjfsuyaheua :)))
  • Yeni Oluştur...