Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 dizide çok ilginç şeyler olmaya başladı: - erhanın çapkınlığı mematiye kaydı - muro komedide bir numara - hüsnün psikopatlığı mematiyi geçti lol - iskender büyük'ün karizması polatı ezdi oha eheh
tellos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 siyanur olayıda güzelmiş baya, perşembeleri boş olması güzel bişe ya:D
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 kurtlar vadisi: sevgililer günü çekmişler resmen sinema filmini de yapsınlar bunun nefiseyi harcadılar, yerine aysun kayacı saçlarını siyaha boyayıp gelsin cenazede polata buluşma yerinin söylendiği sahne çok saçma olmuş, adam dikkat çekmek için herşeyi yaptı, onun dışında gayet tutarlıydı bu bölüm mesela selam verilirken, mesajın bir bölümünü polata, diğer yarısını abdülheye söyleyip fazla dikkat çekmeden ayrılsa namazdan daha güzel olurdu
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 eet o sahne fenaydı bilddigin yara yara geldi ben burdayım lan işte diye böyle namazı kılıp bittikten sonra muhabbet etse yada o esnada beni burdan al dese namazı kılıp gitse bitcek herşey
Reb1rth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 allahın pkk li teröristini sempatik kötü adam karakterine çevirdiler ya daha ötesi yok
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 gülünecek halde olduğunu bilmek yeter bence
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Reb1rth said: allahın pkk li teröristini sempatik kötü adam karakterine çevirdiler ya daha ötesi yok Neyin pesindesin sen ya? Ahahaha..
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 OFFFFFFFFFFFFFF... hakan vay haline vay !!!
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 hakan gg. muro bombaydı yine :D murosuz düşünemiyorum o diziyi. sonuna kadar dursun abi.
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Hüsnü efsane. Bi fotoğrafınızı çekiyim eşkal almadan göndermem!!one Muro da poz veriyor ya hemen sadasf :D
tellos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 çok atraksyonu bol deildi ama çok güldüm ben ya, bide abi iskender bakışları konuşması bitiyorum ya cok seviyorum ses tonunu, muro zaten dizinin renk getiren karakteri güzeldi bölüm)
Mike Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 muroda efsane kahkaha attım ya. ahahaa.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Reb1rth said: allahın pkk li teröristini sempatik kötü adam karakterine çevirdiler ya daha ötesi yok zuaahh... vay anam vay! neler dönmüş yahu! muro'da karakter üzerinde çok süper geyikler çevrilmektedir aslında. çok konuşur ama içerik kayıktır mesela(ezberle yürümüyor gemi. ideoloji dediğin zönk diye upload edilmeye çalışırsa sorun çıkıyor. bunu her aşırı sol/sağ arkadaşınız ile deneyebilirsiniz. kendi düşüncelerine karşı olan gerçekleri duyduklarında kabul etmek istemezler. güzelce loopa girerler. sonra ctrlaltdel çekin.. hede hödö) kalıplaşmış cümleleri/kelimeleri tekrar eder sadece. papağan misali ^_^ bu gün de kapitalist düzen falan diyor araç amerikan arabasıydı yamulmuyorsam. ancak mustafa üstündağ feci oynamaktadır! döktürüyor adam vallahi. müjdat gezenden olduğunu biliyorum..
Killer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 dev-rim-ci gün-lü-ğü bu-gün çe-to ken-di-ni aş-tı BU KEŞİ KINAYAMIYORUM BİLE lidsagksşgladsşgşglsşi
Killer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ya bu bolümleri indirebiliyo muyz?kaçırdım ben 2 hafta önceki bolümleri nasıl kurtudular bilmiom:/
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yasah masah değil. patide link istememiş ki adam. indirebiliosun. nerden indirildiini ben de bilmiorum :) hiç indirmedim. ama indiren çok. ara nette bulursun.
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Gorelim bakalim iskence nasil oluyormus cidden. Gievf hardcore!
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere cendere
sir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 feodal puşt aheuaheufhsşdlgkdşflhöiflgşönvçbn
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 pisipisi pisina pisi pisi pisinaaaaa pisipisi pisina
Killer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ya abi çatışma sahneleri çok noobish.ben daha iyisini çekerim.lan insan 2 keççap lekesi falan koyar bari.oyunculuk hele 0 zaten
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 hakan napcak bakalım. iskendere dönerse iskender vurur bence. abdülhey büyük mallık yaptı. muro sağlam patlıycak polata bence :)
Öne çıkan mesajlar