Polan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Abi noluyo ya?Polat gene ölmezse artık valla şüphelenicem.Nedir bu adam in midir cin midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 e ohaaa !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Zuahaha koptum yalnız,yok artık :D VOHHAAA diye atladı herif ya :D bide büyük iskender çıktı neciyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Abi İskender gelmişken dizi bitmez zaten.Birde birbuçuk bir herifse 3 sene daha gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 abi olamaz ya.. - paraşüt dersen, o ceketin altından çıkmaz - aşağıda hava yastıı var desen, yuh oha olamaz - aşağda havuz var desen, ne alaka! yaa göz göre göre gitti adam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Rüya falan çıkmasın şimdi?Vural'ı ancak böyle yok ederim falan...Yada Abdülhey elini açmış bekliyordur belki.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 çok is tribe girdim. dünyam kararadı. rakı .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 :DEkşide birşey okudum alıntı yapıyım dedim.Koptum ya... "bir dahaki bölümde polat muhtemelen donunu paraşüt yapıp kurtulacak. ya da polat'ın donu zaten paraşüt, o da olabilir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bilimum mafya filmlerinden sonra şimdi de smallville'den esinlenmişler anlaşılan. polat bu hafta uçmayı öğrenecek, önümüzdeki hafta gözlerinden ışın çıkarıp hakanı eritcek, sonraki hafta da ahu torosun karşısına geçip özel görme gücüyle iç çamaşırının hangi renk olduğunu biliyorum diyecek. biz de ilk türk süper kahramanımıza kavuşcaz.oley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 tutunmuştur belki düşerken bir yere gerçi daha izlemedim bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 öle böle diildi ya, dallama gibi atladı ada yaa. of kederden içiom yani okadar ciddi yaa.. ya rüya hayal tarzı bişi olsun yok başka türlü olmaz hayır ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osres Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Polat süpermenin ünvanını elinden aldı(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 abdülheyller aşağıya mekanizmayı kurdu. bu itfayeci brandası gibi bişi açtılar. bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 polatın yaşama ihtimali yok.Tahminim adamın üstüne düşüp kurtuldu yapcaklar.bende kıcımla gülcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bourne supremacy de'de aynı olay oldu kurtuldu adam :) muhtemelen kurtulucak polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ShadowFax said: polatın yaşama ihtimali yok.Tahminim adamın üstüne düşüp kurtuldu yapcaklar.bende kıcımla gülcem +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 e belli ? aşşağıda mekan kurmuslar daha önceden planlamıs bu olay, yeri polat söyledi cok iyi bildiği için. aşşağı branda tarzı bişey serdiler hatta dıkkat edın duserken adamı hafıf sag dogru ıtıyor. adamın üstüne düsüp kurtulması die bi olay olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Dragonmax said: MEMATİ, HÜSNÜYE GERİ VİTES YAPTI ASDASDASDASD!!!11! MEMATİYİ ARABADAN GÖZLERİ BAĞLI ÇIKARTIRKEN SOKAKTAKİ DUVARDA " AQ " yazıyordu aynen böyle. BENDEN BAŞKA GÖREN VAR MI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 evet yazıodu.spray boya ile yazılmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 muhahaua süper 2. izleyişimde farkettim +hüsnü benim adamım yav süper hastanede fln direk satış yaptı ya gülmekten karnım ağrıdı -Ne biçim hastane yav paramızla rezil oluyoruz -Aaa bu bizim ceset değil süper adam muahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Hüsnü gerçekten diziye çok yakışan karakterlerden. Pusuda iyi rol yapan bi Hüseyin bide Hüsnü var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 hüsnü 10 numara :D "olmaz memati bey ben kahvaltı yapmadan güne düzgün başlayamam!" hastanedeki satışta acaip komikti ya eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 aşağıdaki kamyona düşecek kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ADAAAM POLAT DEĞİL PİLOT ALEMDAR ARKADAŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 her bölüm acaba polata bişey olcakmı diye geçiyor ya yeter artık geber git be kardeşim memati yetiyor bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar