Fist4n Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Peugeot takımı 206 wrc ile yarışmayacak artık. ben bunu bu sene başında dedim yarışmaz gelecek seneye bu araba eskidi dedim inanmadılar. aha işte 307 WRC coupe Seneye kalmaz dizaynı değişir 206 nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quincy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 bu araba 500bin $. alınırmı sizce sokakta kulanılırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 normal olanı vardır be sokaklarda kullanmak ıcın :P[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'ya Gider Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Aklı yerinde olan kimse o salak alete 500.000$ bayılmaz.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Valla 500000 dolara bunu 5 e 10 a katlayacak araçlar var. Ayrıca bunun şanzımanı bile 100000 dolar falan. Ar-ge maliyetleri direk arabaya yansıyor. E haliyle bunu seri üretmedikleri için fiyat da tuzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ya kardeşim piskopat mısınız :) bu aracın sokakta dolaşabilmesi için izin yok ki... Yarış arabası işte alalaa... gayet normal fiyatı da...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar