kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 şimdi WLAN aracılığıyla VOIP (skype) konuşması yapacağım bir cep telefonuna ihtiyaç duyuyorum. 1- symbian mı windows mobile mı tercih edeyim? 2- alternatiflerim hangi telefonlar? (qwery klavyeli olmaması tercihim) - (hantal büyük telefonlarda sucks) sağolun.. not: e65 şu an bildiğim tek alternatifim diğer topicten [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:06 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 mesela pda-windows mobile alternatifimi sildim pda kullanmak istemiyorum büyük ve hantallar genel olarak... telefon / symbian - windows mobile olucak skype'dan skypeout görüşmesi yapabileceğim bir de =) böyle bir şey arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 N95le sorunsuz skype kullanıyorum. Windows işletim sistemi ilede kuzenim sorun yaşamadan konuşuyor yani çok farketmiyor. Windowslu alacaksan cpusu kuvvetli olsun. Birde arkada başka program çalışmasın ikisinde de skype baya memory yiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Hazır konusu açılmışken, VOIP nedir, basitçe tabi, google'dan baktım, okudum bi şeyler de pek anlamadım.. VOIP ile skype'den konuşunca cep telefonundan tabi, internet kullanım ücreti mi ödeniyor? İnternetten skype ile konuşmaktan ne farkı var? Onun yerine kulaklıkla konuşup cep tel. bataryasını ziyan etmemek daha iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 eet ya ben de anlamadım [spo]yoksa biz kardeş miyiz?[/spo] wlan fln beleş mi ya da nasıl kullanılıyor ne ücreti ödeniyor telefona skype yükleyip pc den mi konuşuluo ne oluyor burası neresi ben kimim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 HP nin Ipaq var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Beleş bi inetrnet bağlantısı bulup skpe ile konuşabiliyorsun yani aradığın kişide skype açıksa ve sen beleş net bulduysan dunyanın neresi olursa olsun beleşe konusuyorsun kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 gsm'den bağımsız olarak skype'dan 0.025 dk/cent'e almanya ile konuşuyosun mesela... wlan oldugu yerlerde tabi... edge açarsan fiyat artar doğal olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar