CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 5 gündür göremiyorum ve uzun süre daha göremiyeceğim malesef :( Resimlerine bakarken koyayım dedim. Bunlar oyun oynarken ufaklıkla [spo] [/spo] Bunlar da uzanmışken [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 o tasmayı pitbulla takmıolar yaw yaylı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Artizlik olsun diye taktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 dobiş şişman hayvana denir ama. rica ederim. : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Yok o doberin dobu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 anladım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bi doberman sahibi daha olmasi guzel^^ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 köpeğin tipiyle adı hiç uymuyor yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 köpeğin adı dobiş değil =) buzy onun adı. Aldığımda öyleydi daha doğrusu. Ondan bahsederken dobiş diyorum tıpkı burda olduğu gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Tatlı köpekmiş, eğitimli doberman hayata bedel valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 evet eyezi gordukce bende tıpkı boole dusunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 resimler Küçük olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Dobişim 1.5 aylık hamile. Doğurması için yer falan hazırlıcam. Halı sericem. Bazı köpekler kazıyomuş toprağı oraya yavruluyormuş. Onun için uygun ortamı sağlıcam. 5-6 m^2lik bi alan yeterdir heralde doğum için ? Etrafını telle çeviricim orda salıcam da. Gündüzleri bütün bahçeye salamam gelip giden oluyor :/ Buda resim: [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 oh oh maşallah iyi yaymış son fotoda =) sağlıklı yavruların olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 İnşallah baba da dobermandır. Genişlesin sülale bol bol doberman olsun, bi tek bende olmasın :( Yavru köpeğe kıyamadığımdan bakamıyorum böyle değişik bir insanım evet. Psikolok lazım cidden böhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Evet baba doberman da şüphelerim de var. 1 kere başka köpekle yakaladım. Sonra 1 kilometre kovaladım köpeği :S inşallah o tutmamıştır. Arada kırmalar çıkmasın. Birde başka neler yapmam lazım doğuma hazırlık? İlk defa baba oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Sonunda baba oldum :) 6 tane yavrumuz oldu. 1 tanesinde sorun var (Kırma oldu. Bahsetmiştim sokak köpeğiyle yakaladım :)) ) 23.10 doğum tarihleri :)) Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 baba mı oldun? nasıl yani. sen, köpeğin. olamaz hayır! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 allah analı babalı büyütsün darısı benim kızımın başına ileride =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 o ilk resimleri ben çekmiştim nasıl olduda görmedim bu konuyu (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar