Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yalniz iyi anlayanlar cevap versin mumkunse. asus pb5 deluxe wifi anakartim var, 8800gts ekran kartim var. bu anakartin ses karti o kadar boktanki cok sorun cikariyor ve parazitli ses veriyor ve cozumude yokmus bu yuzden eski ses kartimi takmak zorunda kaldim. gelelim soruna; ses kartini takinca tv kartini takamiyordum yer kalmiyordu slotlara, ama bugun bi daha baktim da ses karti takilabilio ekran kartinin yanindaki slota, sadece ekran kartina biraz YAKIN durmakta. ses karti ekran kartinin FANINI kesinlikle kapamiyor bu arada. cok yakin durmasin gene diye arasina aliminyum kagit sıkıstırdım acaba sorun olurmu? eger olmazsa hem ses kartimi hem tv kartimi kullanabilicem cunku. soyle bi resim cektim bi cevap verebilirseniz cok sevinirim.[ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 22:48 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 alüminyum kağıt nerede onu anlamadım ya? lehimlere değerse sorun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 alüminyum ne için onu anlamadım parçalar vidalanmış, sabit halde değil mi? ekran kartının fanının çıkışını kapamadığı sürece sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 aluminyum yapistirma bence iletken sonucta nolur nolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 hah şimdi gördüm dikkatli bakınca kıvırıp sıkıştırmışsın, orda ses kartında kısa devre yaptıracan aloo :) çıkar onu ordan hemen :P onun hiç bi anlamı yok. Bu haliyle soğutma biraz performanstan düşer, bi de belki ses yapar az bişey daha... başka derdin olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 sorun olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ok tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 o kagidi koyma tavsiye static elektrik direkt yakar herseyini :) ve ozaman ne film izleyebilirsin nede baska birsey.. mother board nedir merak etim ? edit : okuyunca tam gordum... [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 23:21 tarihinde, Alis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 sigara kagidiydi o da, degistirdim simdi normal bi kagit koydum. oteki turlu cok yaklasio ekran kartina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Sıkıştırmasan da bişey olmaz. O ekran akrtı soğutucuları dibinde kart varken çalışıcak şekilde yapılır, yoksa o slotların mesafesi standartlar vs daha değşik olurdu. KAsa içi havalandırması iyiyse bişey olmaz. Olmadı sıcaklıkları kontrl et. Çok ısınsa da yanıp gitmez kart, korkmaya gerek yok. Bence o sıkıştırdığın kağıdı çıakrt, gerek yok. [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 23:33 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 karta deyer diğe korkuo adam. kısa devre falan olur die. soutmadan bi problem olmaz zaten belli fanın onu bomboş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 abi o kagıdı al ordan :D:D ısınır öle her türlü. birbirine degcek diye korkuyosan ufacık bi tahta silindirimsi bişi koy 1-2cm boyunda. tebeşir de olur örnek olarak. kagıdı al acık dursun sagı solu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bide SLI olabilme ihtimalini dusundumde oeh nedir bu yeni nesil ekran akrtlarinin hali ya kiremit gibiler 8800 aldim bende bugun anakarti kapatti resmen yayildi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar