Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Biz tekrardan accimizi açtırıyoz millet çıkıyor püüü size bende GoL den çıkam ozaman kimse kalmadı.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Lenm adi hero aldirdin bana bu oyunu geldi kac Yüz milyon telefon faturası.50 olabilme cabaları icindeyken finlerde sırada benle birlikte sende bekledin...Simdi actigin topice bak oldumu ulan simdi??RR10 olmadan bırakmak var mı oyunu?Adi hero:-)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Nightwish Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: De-Jeavu, 11 October 2003 01:14 tarihinde demiş ki: Lenm adi hero aldirdin bana bu oyunu geldi kac Yüz milyon telefon faturası.50 olabilme cabaları icindeyken finlerde sırada benle birlikte sende bekledin...Simdi actigin topice bak oldumu ulan simdi??RR10 olmadan bırakmak var mı oyunu?Adi hero:-)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... uLan sen oyuna ne zaman giryorsun ki??? (VigiLance [Icedguardian])[hline]Nightwish from NBL
Soth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ulan oski başkalarına gitmesine izin veremem o koca kafalı heronun:) ben alacam acc ni kac para istiyosan söle özelden hala satmadıysan:D[hline]Carternas Demarcus lvl 50 şampiyer
Öne çıkan mesajlar