Xaero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Kullandığınız yazılımlar acaba güncel mi? Bu sorunun cevabını aramak için tek tek site dolaşmanıza gerek yok. Bütün işi FileHippo ile yapabilirsiniz. Bilgisayarınızda kullandığınız yazılımların güncel olup olmadıklarını kontrol etmek, çoğu zaman sıkıcı bir iştir. Durum böyle olunca yazılımların güncelliklerini nadiren denetlemeye başlıyoruz. Ama sıkıntıya girmeden yapacağımız bir güncelleme denetlemesi pek de hoş olurdu, değil mi? Öyleyse bizim yerimize, kullandığımız yazılımların güncelliklerini sorgulayan FileHippo Update Client Animasyon Download Kaynak : Shiftdelete.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 shiftdeletenin reklamı yapıldığı gün ilk haberdi bu..o zaman keşfetmiştim de her programda olan autoupdate açmak daha mantıklı geliyyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ben de kullanacağım zaman update var mı dye bakıyorum. yoksa devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bende alakasız olarak hep auto update leri kapatırım. manuel de yapmam. alt+s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 programların güncel oldugunu kontrol eden var mı ya? kullandıkca updateler acılıyo zaten kendinden. autoları niye kapatıyosunuz ki. gerek yok bence bu programa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar