Fly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 direk fırında fan ayarında 240 derecede pişirince bir süresi var hesaplamaya kasamadığım , o süreyi tutturunca kabuk kısmı da lezzetli iç kısmı da pamuk gibi oh mis oluyor. veya kupkuru oluyor süre ayarı yamulursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 fırında yapılırken üstüne yumurta da kırılabiliyor süper olur.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 en canavarı önce buharda pişirip sonra kızartıldığında (veya fırınlandığında) olur. ama buhar şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 fırınlamadan-kızartmadan önce pişirmek lazım da kaynatılırsa filan muhtemelen kabuk şişer,patates yumuşar, zaten ondan sonra patates gg, ancak püre olur. o yüzden pişirmeyi de yerinde yapmak gerekli.buhar iyi fikir, denemek lazım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 alıyorsun superfresh atıyorsun kızgın yağa 10 dakkada oluyor misler gibi oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 valla kızgın yağ yerinede yağ+baharat karışımı sonrası alüminyum folyoya sarıp fırına atmak şart bence ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Yağa atmadan önce hafif undan geçiriyoruz efenim, işin sırrı Olin'de. Bir de tabii ince kabuklu patitisleri, kabuklarını soymadan doğrıyıveriyiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Heepsi yanlış efendim.Püf noktayı söylüyorum hazır olun.Patatesleri kızartmadan önce haşlayın.İşte bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar