Fly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 direk fırında fan ayarında 240 derecede pişirince bir süresi var hesaplamaya kasamadığım , o süreyi tutturunca kabuk kısmı da lezzetli iç kısmı da pamuk gibi oh mis oluyor. veya kupkuru oluyor süre ayarı yamulursa.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 fırında yapılırken üstüne yumurta da kırılabiliyor süper olur....
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 en canavarı önce buharda pişirip sonra kızartıldığında (veya fırınlandığında) olur. ama buhar şart
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 fırınlamadan-kızartmadan önce pişirmek lazım da kaynatılırsa filan muhtemelen kabuk şişer,patates yumuşar, zaten ondan sonra patates gg, ancak püre olur. o yüzden pişirmeyi de yerinde yapmak gerekli.buhar iyi fikir, denemek lazım:)
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 alıyorsun superfresh atıyorsun kızgın yağa 10 dakkada oluyor misler gibi oh.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 valla kızgın yağ yerinede yağ+baharat karışımı sonrası alüminyum folyoya sarıp fırına atmak şart bence ^_^
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Yağa atmadan önce hafif undan geçiriyoruz efenim, işin sırrı Olin'de. Bir de tabii ince kabuklu patitisleri, kabuklarını soymadan doğrıyıveriyiriz.
Freyja Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Heepsi yanlış efendim.Püf noktayı söylüyorum hazır olun.Patatesleri kızartmadan önce haşlayın.İşte bu
Öne çıkan mesajlar