can-i Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 o kdr rahatsız edio mu seni yanlış yere açılan konular? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Kabız olmuştur kk'sini yapamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 aptaldır,salaktır,gerizekalı embesilin tekidir.çünkü yaşadığı sorunların hayatının sona ermesiyle geçeceğini düşünen zavallı acınacak kişiler intihar eder.eğer bize bir yaşam verilmişse,bu bir amaç için verilmiştir veya verilmemiştir onu bilemem.3. dünya ülkelerinde insanların hayatta(!) kalmak için mücadele verirken duygusal problemleri intihar ile çözebileceğini düşünen zihniyet boş bir zihniyettir.uyuşturucu kullananlar içinde aynısı geçerli.yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bildigim gayet akıllı insanlarda var intihar eden.Bir anlık yogunlasma heralde..Hayatta insanı intahara sürükleyecek bir birsürü olay var ayrıca:( bi kere bende edicektim mesela kızlar msn fln verebilirim intihardan dönen cocuk falan olayları pls slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 @syn hani savunuyorum gibi algılanmasın lütfen ama modernleşmenin şehir yaşamının getirdiği sorunlardan biri de psikolojik sorunlar. kız arkadaşım benden ayrıldı böhü diye intihar edicek kimse olucağını sanmıyorum, ama psikolojik bi rahatsızlık varsa duygusal sorunlar bunu tetikleyebilir sadece. her aklın nasıl işlediğini bilemiyeceğimiz için bunu anlamak da zor olacaktır tabiki. yani tabi ki 3. dünya ülkelerinin durumu ile karşılaştırmıyorum ama psikolojik rahatsızlıklarda oldukça ciddi bi sorun bunu gözden kaçırmayalım diyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ölüm isteği de yaşama isteği kadar güçlü bir güdüdür der freud baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 freud da çok şey demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Ama şimdi Freud'un derdi belli, burda olabilceklerden çok farklı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 eder işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 intihar ezikliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 insanların %85'i hayatlarinda 1 kere intihar etmeyi düşünüyorlarmış.Bilimsel araştırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 liseden bi arkadaşım varDI(şuanda arkadaşlığımızı bitirdim) üniversitede de aynı bölümdeydik herneyse ünide yeni arkadaşlar edindik kızlı erkekli grup falan. bu kızın sürekli bi dikkat çekme amacı vardı. bi bunalım takılmalara fln tabi ben alıştığım için noldu diye sorma gereksinimi bile duymuyodum ama yeni grup tabi ilgileniyodu noldu? neden üzgünsün? gibilerinden. bi akşam bileğini kesmiş bu salak ama hani kesmekte deil çizmiş iz yapmış işte. ama bunu yaparkende ark mesaj atmış intihar ediyorum diye. ertesi gün okula geldi bileğine yarabandı yapıştırmış millet gördü soruyo tabi bileğine noldu? gibilerinden cevap şu: psikolojik acımı fiziksel acıyla bastırmak için kestim... ben ve diğer kız arkadaşım kıza hasstıır ordan der gibi baktık. 2dk da felsefede yapmıştı kaşşaarr. benimde intiharla ilgili böyle bi anım var. bazı salaklar da dikkat çekmek için intihar ediyomuş gibi yapar,herkese mesaj atar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ezik insan intihar eder ne öyle bilek kesme hap atma fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Hap almak artistlik. Delikanlı adam çamaşır suyu içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 üzülmeyin tutorialını yaparız kola paralel kesin diye ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 gelecekten cok korkuyosa ozellikle yakın gelecekten inhatar edebilir, merkatan özentilikten şapşallıktan falanda eder. tanrı inancını sorgulamakla intahar etmenın ilişkisini kuramadım, yalnız fikir süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 delikanli adam harakiri iel intehar eder karindan sokup migdeyi desecen sonra cevirip ruhunu teslim edicen herhalde dunyadaki en uber intehar turudur japonlarinki ergenlik bunalimindan veya caresizlikten uzuntuden degil onursuz bir hariekt yaptigi veya savasta yenilip silah arkadaslarini zor durumda biraktigi icin intehar ediyor misal japonyada bir bakan bakanligin catisina cikip harakiri yapmisti rusvet aldigi ortaya cikinca suzukinin ceo su bilmemkac sene once gene benzer endende harakiri yapmaya calismisti polis engelliyince kosup camdan atmisti kendini [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 15:21 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 @cüce : yaşama amacı bulamaz bundan kaynaklanarak ,her şeyi silmek gibi bir aptallık da yapabilir üstüne ,then fail . @duelist : duymuştum ben de öle bi şeyler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 açıklayamadığı nedenlerden intihar eder. birilerine açıklayabilse, derdini anlatabilse niye intihar etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Dostum hepimizin evinde katana yok malesef. Kör ekmek bıçağıyla harakiri de o kadar delikanlı ve cool bir hareket olmaz zannımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 açıkladığın adam anlamadı diyelim. zaten klasik emo mottosu değil midir "dünya beni anlamıyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ben denemiştim.Annem yüzünden.Çok garip birşey lan..Sanki böyle..Vücudunuz üstündeki hakimiyetinizi kaybediyorsunuz..Yürü diyorsunuz kendinize ama yürüyemiyorsunuz..Garip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 .. koymalar denedikten sonra mı başladı önceden de var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Eheue.Önceden de vardı :) [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 20:40 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 şuraya bi göz atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar