Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi insan neden intihar eder

Llama

Öne çıkan mesajlar

aptaldır,salaktır,gerizekalı embesilin tekidir.çünkü yaşadığı sorunların hayatının sona ermesiyle geçeceğini düşünen zavallı acınacak kişiler intihar eder.eğer bize bir yaşam verilmişse,bu bir amaç için verilmiştir veya verilmemiştir onu bilemem.3. dünya ülkelerinde insanların hayatta(!) kalmak için mücadele verirken duygusal problemleri intihar ile çözebileceğini düşünen zihniyet boş bir zihniyettir.uyuşturucu kullananlar içinde aynısı geçerli.yazık...
Sosyal ağlarda paylaş

@syn
hani savunuyorum gibi algılanmasın lütfen ama modernleşmenin şehir yaşamının getirdiği sorunlardan biri de psikolojik sorunlar. kız arkadaşım benden ayrıldı böhü diye intihar edicek kimse olucağını sanmıyorum, ama psikolojik bi rahatsızlık varsa duygusal sorunlar bunu tetikleyebilir sadece. her aklın nasıl işlediğini bilemiyeceğimiz için bunu anlamak da zor olacaktır tabiki.

yani tabi ki 3. dünya ülkelerinin durumu ile karşılaştırmıyorum ama psikolojik rahatsızlıklarda oldukça ciddi bi sorun bunu gözden kaçırmayalım diyorum sadece
Sosyal ağlarda paylaş

liseden bi arkadaşım varDI(şuanda arkadaşlığımızı bitirdim) üniversitede de aynı bölümdeydik herneyse ünide yeni arkadaşlar edindik kızlı erkekli grup falan. bu kızın sürekli bi dikkat çekme amacı vardı. bi bunalım takılmalara fln tabi ben alıştığım için noldu diye sorma gereksinimi bile duymuyodum ama yeni grup tabi ilgileniyodu noldu? neden üzgünsün? gibilerinden. bi akşam bileğini kesmiş bu salak ama hani kesmekte deil çizmiş iz yapmış işte. ama bunu yaparkende ark mesaj atmış intihar ediyorum diye. ertesi gün okula geldi bileğine yarabandı yapıştırmış millet gördü soruyo tabi bileğine noldu? gibilerinden cevap şu: psikolojik acımı fiziksel acıyla bastırmak için kestim... ben ve diğer kız arkadaşım kıza hasstıır ordan der gibi baktık. 2dk da felsefede yapmıştı kaşşaarr.

benimde intiharla ilgili böyle bi anım var. bazı salaklar da dikkat çekmek için intihar ediyomuş gibi yapar,herkese mesaj atar:)
Sosyal ağlarda paylaş

delikanli adam harakiri iel intehar eder
karindan sokup migdeyi desecen sonra cevirip ruhunu teslim edicen

herhalde dunyadaki en uber intehar turudur japonlarinki

ergenlik bunalimindan veya caresizlikten uzuntuden degil
onursuz bir hariekt yaptigi veya savasta yenilip silah arkadaslarini zor durumda biraktigi icin intehar ediyor
misal japonyada bir bakan bakanligin catisina cikip harakiri yapmisti rusvet aldigi ortaya cikinca

suzukinin ceo su bilmemkac sene once gene benzer endende harakiri yapmaya calismisti polis engelliyince kosup camdan atmisti kendini

[ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 15:21 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...