Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 çok gerzek bi başlık attım biliyorum. şimdi elimde html dosyalarından oluşan bi site var. türkçe karakterler ? olarak çıkıyo. karakter kodlamasından türkçeyi seçince düzeliyo. ben istiyorum ki gelen adamda bu direk türkçe olarak başlasın. nereye hangi kodu ekleyince olur bu? hadi patiler bi el atıverin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Teşekkürler @Eternalus yerine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 utf olsa bence daha güzel olurdu bence. tabi bunun için html dosyasını da utf olarak kaydetmek lazım. notepad de kaydederken seçip yapabilirsin onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 teşekkür ederim efendim. html olmak zorunda malesef riglous unkini kullanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 böyle olmasına rağmen neden türkçe karakterleri görüntülemede sorun yaşıyorum? bi de riglous un kodun hepsini ekliycem di mi direk head ler arasına [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 22:31 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 evet, meta tagları head tagı arasına eklenir. utf-8 encoding olarak tanıtsan dahi, yazının kendisi de "Sailor'ın dediği gibi" o formatta kaydedilmiş olmalı. o yüzden herhangi bir text editörle (misal notepad) html dosyasını açıp, "farklı kaydet"i seçtikten sonra encoding'ini utf-8 seçerek kaydedersen, problemin düzelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 o zaman ben -aslında ben değil taa ukraynadan birine anlatıyorum bunları yapsın diye- şunu kaldırtıp yerine şöyle yaptırıyorum ve düzeliyo bu mudur? utf olayını geçiniz böyle olsun bitsin gitsin baydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 slm asl? :D up :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar