Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika ile Türkiye arasındaki farklar

Natural

Öne çıkan mesajlar

insanlar yerlere tükürmüyolar![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi©
Her hakkı saklıdır bulanın olsun...
[b]

Sosyal ağlarda paylaş

her ulkenin ayni insan yasmi gibi bi omru vardir, dogar gelisir ve de olur, tabiki de yikilmasi normal zaten. tukiye ise daha yeni dogmus bi ulke henuz 80 yasinda...
su andaki turkiyeyle osmanli imparatorlugunu birbirinin devami olarak dusunemezsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 24 October 2003 18:16 tarihinde demiş ki:
said:
Wulfgar, 24 October 2003 17:55 tarihinde demiş ki:
Onların geçmişi yok. Bizim ise tarihimiz destanlarımız hedemiz hödömüz tarkanımız ve kurdumuz var.[hline]Avatar the Fallen

geçmişimiz varda noluo be geçmişten ders çıkarioruz sankide...
geçmişe mazi geleceye niyazi hesabı bizim geçmişimiz war diyoruz işte heriflerde ağzımıza sıçıyo...[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi©
[b]

Tarih bir milleti beraber tutar. Tarihi olmayanlar kendine tarih yaratmaya çalışırki tutunacak birşeyleri olsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

yani olasılık her zaman var tabiki ama, dış bir etki veya ekonomik bir şekilde ile yıkılması imkansız gibi bence.
yani mesela sen gidip amerikan malı şapka almassan yada senin 10 arkadaşında almassa ehue abdye ekonomik zarar verdim diyorsan yanlış olur :P

günlük 1 milyar dolar yeni dış yatırım olan bir ülkeden, basına sızan sessiz çalışan helikopter, stealth tank gibi teknolojileri geliştirmiş olan bir ülkeden bahsediyoruz ayrıca :)

ha ama salak yönetim olur batırırlar ülkeyi, ki böyle birinin seçilmesine bile imkan vermezler.

anca içte anlaşmazlık olacak bazı eyaletler ayrılacak falan şeklinde olabilir.

oyun senaryosu yazasım geldi birden :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 24 October 2003 18:28 tarihinde demiş ki:

bi de jedi'cim amerikada insanlar geyetle yere tukuruyolar :) yakinen goruyorum ben

en azından *kuaaaaaaagthhhh böagthhh *şeklinde balgam atmiolardır!
atiyorlar ise halt etmişim[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi©
[b]

Sosyal ağlarda paylaş

balgam olayını türklerden falan çalşmışlar heralde o bize has bişey :)[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi©
[b]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 24 October 2003 18:16 tarihinde demişki

geçmişimiz varda noluo be geçmişten ders çıkarioruz sankide...
geçmişe mazi geleceye niyazi hesabı bizim geçmişimiz war diyoruz işte heriflerde ağzımıza sıçıyo...

O bizim mallığımızdan kaynaklanıo :D daha doğrusu bizden bir önceki nesilin.[hline][b]Avatar the Fallen

Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya bizim nesildede bi olay yok[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi©
[b]

Sosyal ağlarda paylaş

çünkü amerika dünyanın en gelişmiş ülkesi e bizde türkiyede yaşioruz türkiyede bir 3. dünya ülkesi karşılaştırın!

senin nickin neden trikeratops?[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi©
[b]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 24 October 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
çünkü amerika dünyanın en gelişmiş ülkesi e bizde türkiyede yaşioruz türkiyede bir 3. dünya ülkesi karşılaştırın!

senin nickin neden trikeratops?[hline] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi©

su varki 1.dunya ulkesi fln in anlami ekonomik olarak degildir
1.dunya ulkeleri asya.ve afrika. . 2.dunya ulkeleri avrupadir
3.dunya ulkeleride amerikayla Avusturalya(ve antartika dir)
Ayrica su an 3. dunya ulkesi olsak bile senin degisinle aslinda bir cok ulkeden daha iyi durumdayiz. Yani siz bir buarya gelseniz(malezya fln) malezyali ameriklalilar kayniyo
Yani aslinda malezyali. tum soyu malezyali ,lakin adam kendi soyunu inkar ediyor.
en azindan biz kendi soyumuza bagliyiz Ve bu soyun bir tarihi var.
buna bile sukur[hline] Beni taniyan herkeze selamlar.
Kendinize iyi bakin
Hosca kalin

[Bu mesaj The_Guardian tarafından 24 October 2003 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hyır abi guardian yanlışın war 2. dünya ülkesi die bi kawram olsaydı buna ortya direğe denk gelen bişi olurdu ama 1. ve 3. düya ülkesi kawramının çıkışındaki mantıkta herhangi bir orta direk yokyane 2. dünya ülkesi die bişi yok
1. ülkesi kendi ekonomisini dödüren dışarıdan siyasetien karışılmayan kapitalist olan yane sömürülen olmayan sömüren olandır.dünayda 2 tip ülke war sömüren ve sömürülen biz sömürülüoruz ekonomimiz dönmüo ve dıaşrdan siyasetimize karışılıo baba baba bir 3. dünya ülkesiyiz.[hline]bornozlu canavar
Sosyal ağlarda paylaş

Belki yine irkcilik diceksiniz ama eger turkiyedeki aziniliklar gercekten azinlik olsalardi türkiye bu durumda olmazdi.. türkiyede nekadar b.tan is oluyosa cogu azinliklarin basinin altindan cikiyo..Böl ve yonet sistemine gore gün gelicek bu azinliklar okadar cogalicakki türkiyede türkler azinlik kalicak bence ( Yanlis anlasilmasin Türk vatandasi olan herkez türktür diyebiliriz ama Sadece nüfüs cüzdani icin Türk olanlar war taniyorum..)icten ice cogaliyolar ülkede umarim düsündügüm gibi olmaz..[hline]Acilarin Cocugu:(
Sosyal ağlarda paylaş

sizi topic'in başlığını okumaya we ona göre mesaj yazmaya davet ediyorum![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi©
[b]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 24 October 2003 16:33 tarihinde demiş ki:
1- Amerika Emperyalist Turkiye Ne oldugu belirsiz .
2- Amerika'yi Yahudiler Yonetyor ( Para babalari ) bizi ateistler ( İnsan olduren'e musluman denmez herhalde ? )
3- Amerika Para'yla tas..k Geciyor Turkiye Para icin bilmem neler yapiyor .
4- Amerika'lilar Ulkeleri kurtaricaz diye binlerce can aliyor Turkler kendini kurtarmaya calisarak binlerce can aliyor .
5- Ama Ne olursa Olsun Turkler TURK ! Amerikalilar Soysuz.
Tarihte arastirirsaniz Amerika'larin Soysuz olduklarini Soylarinin Kizilderililerden geldiklerini ve su an ki amerikalilar'in kendi atalarini oldurduklerini gorurusunuz . Ama bir Turk'un Asirlardir dunyada oldugunuda zamaninda BUTUN Avrupaya bile hukmettigini gorursusunuz .

P.S: Biraz sert konustuyusam kusra bakmayin gercekler acidir ama gercektir .[hline]Kadikoy Underground Turkce ReP ruLaz
Yasasin Devrimci Gencligimiz ve ugruna kan doktugumuz esas görüsümüz !

Soysuzlar oylemi. Yaw harbi gulduruyosunuz adami.
Sosyal ağlarda paylaş

abd de zaten karma biyer yani amerikalı diye bi kavram yoktur

abd vatandaşı olmuş çinli alman italyan ispanyol vs. lerden oluşuyo zaten ülke[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

Arada devletini koruma farkı var
chemicalin dedii gibi bizimkiler zarar verıo onlar koruyo ama bizimkilerin zarar vermesınınde nedenı devlettten çok çekmiş olmaları amerikada polisler mesela çok kazanıyoru e yaptıkları iş önemli bişi bence hakları ama bızımkıler karın tokluğuna çalışıo nerdeyse
memurlar grev yapıolar polisler yapamıolar halbuki aynı ücreti alıolar nerdeyse
birbirlerini dövüyolar copluyolar devlete kızıp[hline]Mr. Molko
[b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack
Got a place inside it
Sosyal ağlarda paylaş

Orda devlet millet için var
burda millet devlet için var[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...