cenx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 kad ağları yeterli oluyor. herhangi bir servera bağlanmaya gerek yok. birde illa sunucu isterim derseniz sahte sunuculara dikkat sahte dosyalar yollayarak downloadınızı mahfedebilirler. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 02:41 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 valla eskiden dc ve torrent kullanıyordum simdi sirf torrent. bulamadıgım bişi olmadi henuz. eski dosyalardaki tek sorun emule hiziyla geliyorlar. yeni dosyalar zaten maksimum hız. emulede kullanırdım bi ara yerlerde surunuyor du hızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 abi işte bende onu anlamıyorum. divxplanetteki linklerden en iyi ripleri seçip emuleyle indiriyorum gayette über iniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 portun açık ise emulden hizli çekersin :) açık değilse ki zaten açmam yawaş indirirsin bytes per second gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 aynen cenx gibi yapıyorum ben de şarkı falan hariç foreverdivx.biz ya da divxplanetten daha önce denenmiş edilmiş linkleri indiriyorum gayet hızlı indiriyor.Ancak emule 1-2 dosya indirmede basarılı degil , bir sürü dosya dizersen listeye o zaman iyi hızlara ulaşıyor. Ayrıca high İD yoksa hiç kasmayın , high id olması içinde ipinizi sabitlemeli ve modemden port açmalısınız , yoksa arkadaşın da dediği gibi hem çok sıra beklersiniz hem de yavaş indirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 sharereactor kapandiktan snra bitti agalar emule bu arada bone dc++ da cekmiyor gibi bisi demis 3 sezon greys anatomy ki 27 bolum ve 350 mb tanesi yaklasik 4 5 gunde geldi max hizim zaten gunde 8 gb dl etmeme izin veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 shareprovider ile devam ettik bi süre de o da gg oldu şimdi baktım emule listesine, default met file var bende serverların çoğu GG olmuş durumda. koskoca liste 12-13 sunucuya indi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar