Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] Wizard yaratmak için yardım


Odune

Öne çıkan mesajlar

NWN yi uzun bir zman önce bitirmiştim. karakter yaratırken birkaç kişiden yardım aldım.
şimdi yenidn oyunun oynamak isityorum ma bu sefer wizard karakteri yaratmak istiyorum. bana karakter wizard için gerekli karakter özelliklerini söyleyebilecek biri varmı???[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

statlar arasında en çok int e önem vermen gerek str de ne kakdar eşya taşıyabilieceğini etkilediği için ve nwn tek karakterlik bi oyun olduğu için bütün yükleri kendin taşıman gerek
eğer power play oynuycaksan wisdoma pek önem verme
aynı şekilde charismanında powerplayde wizard için pek etkisi yok constution da wizzard için concentration checkleri ve hp yi etkilediği için oldukça önemli onun dışında featler şu an aklımda olmadığı ve nwnde yüklü olmadığı için pek birşey söyleyemicem ama crosbow kullanan wizard tavsiye ederim[hline]Join my army of the elves

[Bu mesaj tunca tarafından 25 Şubat 2003 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende yaklaşık olarak 19. levele gelmiştim ama + level büyülerini kitaba ekleyemiyordum. şimdi bir gaza geldim bakalaım bir daha oynarken neler yapıcaz. adam akıllı bir wizard yaratmak isiyorum.[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Necromancery, 28 Şubat 2003 19:17 tarihinde demiş ki:
olm bi büyü var transumerts transformes mi ne alev kilicli canavar oluyorum dagitiyorum kimse tutamıo beni

tenser's transformation?[hline]İlk insan ol, sonra sws ol, son warrior ve en son Turin'e benzemeye çalış....
İnadına sws, inadına Warrior(alayına gider)
Facing a darkness
I stand alone...
www.cutstm.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başlarda gözlerini yaşartacak derecede zor da olsa belirli bir süre sonra oyun shoot'em up halini alabiliyor. İnt verin, geri kalanı con ve dex arasında dağıtın. Henchman olarak Linu'yu alın, zaten sağlam dövüşüyor bir de heal, banishment falan atıyor. Hmm verilecek çok taktik yok ki summon et en güçlü yaratığını, ona Bulls Stregth tarzı büyüler çek ve arkadan büyülerle saldır. Zaten lvl 13 14 civarı kimse tutamaz seni de ilk beş altı level hayattan bezebilirsin, sersem yaratıklar hep sen ölürken saldırmayı akıl ediyorlar, üstelik attack neares dediğin halde. Hadi bakalım gerisi sana kalmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...