ulfang Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 nasıl yapıcaz ? lvl dvd sini okumuyo (dvd9 olayları) NEC DVD-RW 3550A var bende son firmware yi kuruyom (bodozlama kurdum restart attım) ama hala okumuyo dvdyi başka bi işlem dahamı lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 lens bozulmuş olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yok be abi başka cdleri okuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hmm bende de dms den aldıgım bos dvd leri görmüyodu. aradım orayı adam bana markasını filan sordu model vs. sonra yardımcı oldu ne yapmam gerektiğini. eheh sende ara sor:D ha biliyorum firmware işlerini diyosan o başka ama bilmiosn annadıgım kadarıyla:D edit: tabi adama lvl cd si filan deme küfür etse yeridir o zaman:D [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 13:56 tarihinde, barbu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bende de nec var.işin ilginci xp kuruluyken hiç bi dvd yi okumuyo vista kurdugumda hepsini okuyo.xp de desteklenmeyen biçim mi ne diyo anlamadım ole bişe işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 DVD-R ve DVD+R olayı var.. ondan kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bilmiyorum valla kullandığım dvd-rw nin modelini yazdım yukarda kendi sitesinden en son firmware sini çekiyorum yüklüyorum ama değişen bişey olmuyo (lvl forumlarında yapanların düzelmiş) başka bir işlem varmı ben düz çektim yükledim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar