Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ususine kafam gire YTU

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Hepinizi bizim güzide okulumuz M.Ü'ye beklerim, en azından sistemleriniz var yatın kalkın dua edin, bugün ders seçmeye gittim, (biz de öyle kontenjan biter kaygısı yoktur, kontenjan kavramı gelişmemiştir çünkü) ders seçimleri bize söylenen tarihten bir hafta önce başlamış bunu öğrendim, üstüne ders seçimini yapmak için bölüm başkanına ihtiyacım olduğunu onun da okulda olmadığını öğrendim. Bunları da öğrenci işlerinde arkadaşlarıyla geyik yapan "ancak" onları uğurladıktan sonra bana dönen sevgili öğrenci işleri elemanımızdan öğrendim, bir de transkript isteme yüzsüzlüğünde bulundum ben, dedi ki şu an veremiyoruz haftaya gel. Haftaya gitcem listeye adını yaz 2-3güne çıkar alırsın sepetten diyecek.

Sistemi beğenmeyenle hemen değişelim sistemlerimizi...
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha ORA HATASI allaa belasını versin onun
salak saçma tekrar takrar şifre girip duruyosun heryere(süper gelişmiş sistem),,. listeler de ne furyaydı, kavgası eksik olmazdı,tekçift muhabbeti vardı, tek numaraların kaydı önceyse,çift numaralar bigün önceden gider listesini yapardı, çok akıllıydılar:D ama liste hep kaybolurdu, bu sene kayıt klavuzunda tek/çift i aradım bulamadım lan, dışlanmış hissettim kendimi:D

sabahın erken saatinde gidip ders seçemeden uykusuz geçen saatlerden sonraki seneler hiç uğraşmadım allaa belasını versin dedim, hep danışmanla ekle/sil de aldım bütün derslerimi...

bu dönem de oturdum Pc ye1 saatte aldım derslerimi..USIS in ilk zamanlarını hatırlıyorum da çok paşaydınız:D biz kıvranırken saçlarınız jöleli banyonuzu yapmış, şahane bi halde okulda dolaşıyodunuz:P

ARAS iğrençdir hiç hoş bişey değildir, USIS li olmak ARAS lı olmakdan hep daha iyidir, ama ARAS candır,mis kokan tarla domatesi gibidir, lakin USISli olmak süperdir, hep memnun tatmin olmuş bişekilde, loş bakışla dolaşmak demektir:P

neyse yıldız şahane üni'dir, süper üni'dir, harkuladedir,,
hepinize geçmiş olsun..

ne alaka anlatıyosam, geçen dönem de, basket maçı yaparken usis li bebenin biri bana abicim dedi, "lan sen ne diyosun 7 senedir bu okuldayım ben" gibi bi tepkiye "sesi incelerek AReASmısın" demesine bi yandan üzüldüm bi yandan sevinmiştim, neyse canlarım,
bu dönem de öğrenci işlerinin odasını düzenlemişler (ne ara yaptılar lan onu:D ) 3 tane alakasız kapı koyup tabela da asmamışlar, darlandığm bi vakitte işimin oraya düşmesi sonucunda, kalabalıkdan birisini tutup hangi odadan işlem yapılıyo diye sorduğumda "yenisin galiba" diye bi cevap aldım (ne gerek var ki arkadaşım şimdi niye artislik yapıyosun:D), çocuk kafa atmaya çok müsaitti ama kıyamadım,çok sümbüldü,boş bakıyodu,,
usisli olmak iyidir herzaman için, akıl sağlığı önemlidir.

neyse genç görünmek iyidir, USIS iyidir, çiçekdir.

edit:
hah konusu açılmışken, ya arkadaşım usis derslere gidiyosun takip ediyosun, çok hoşsun süpersin, sabah uykunu almış bi şekilde okula geliyosun, ama neden derste hocaya illa soru sorcam diye kasıyosun ki kendini, neden anlamıyosun, hocanın tepesini de attırıyosun "sen nası mühendis olucaksın" diye, bunu neden yapıyosun arkadaşım, notların açıklanır hepsinden 90 alırsın, çok çalışırsın, harikasındır, ama arkadaşım gereksiz soru sormakta üstüne yok senin, kıyamıyorm sana da çok boş bakıyosun, çok tatlısın, ilk zamanlar usisdir tatlıdır dedim, ama çoğaldın sen, senden birsürü oldu, çok sümbülsün arkadaşım, çok boş bakıyosun, seni seviyorum ama ne yapsan olmuyo,,
o günü hatırlarsan,uyardım seni arkadaşım, arkandaydım o zaman ensene üflüyodum derste çaktırmadan, çok sümbüldün, yapma etme dedim, "o kadın hoca espri yaptığın da sende espri yapma" diye, "kadının üstüne gitme" diye, ama neden dinlemek istemedin, doğru ya artık çoğalmıştın senin gibi birsürü vardı,dinlemezdin, sümbüldün, büyümüştün, kadın sınavda zor sordu senin yüzünden, kıyamadım sana o zaman çok tatlıydın, o dersten gene kalsaydım senin yüzünden, sana yine de kıyamazdım çok tatlıydın,çok boş bakıyosun arkadaşım,bi o kadarda sümbülsün..

[ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 01:21 tarihinde, sughnuk tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

okulda iken kışın bahçenin tadını çıkartın.. bi de tonoz'un tabii!

diğer okullara gittiğinizde arayacaksınız.

itü'nün deri koltukları falam var ve feci fiyakalı belki ama ytü gibi rahat hareket etme olanağınız pek yok (belli bi saatten sonra kapılar bile otomatik kapanıyor lam! içeride kalabilirsiniz.. ytü'de genelde hep açık bi kapı vardır) ve ayrıca etrafta dolaşan bi sürü kişi "usis" gibi.. ARAS'ın gevşekliğine ve rahatlığına o denli sahip değiller.

ARAS YTÜ'nün (ve türkiyenin sanırım) ehlikeyf jenerasyonunu temsil etmektedir zannımca.

diğerleri ise kariyer insanları ne yazık ki..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...