Olivies Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Nonserviam,burning legion human mage. tbc sonrası vakit ayıramadıgım icin bırakıyorum old school itemlar mevcut =) yenilerden sadece 3-4 pvp item ı var. elinde eternium runed blade yaptırmıstım birde.epic at kaplan falan var.fly %60 ilginen öm ile ulassın detaylı konusuruz.150 ytl falan düsünüyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ahah, sende mi brütüs. satabilcen mi lan bakalım, harbi merak ediyorum sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 gene benım hıslerım depresti :D ama 150 fazla valal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 100 den fazla etmez çok satılık char var 200 e epikli mage var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar