Dela Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 benim de pharrel'in frontin' adli calismasina yaptigim remixin plagi basildi iste gecen sene. ama daha laf etmedim, her an edebilirim. [spo][/spo] [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 16:27 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Bu da benim blekmetal grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bu arada bira icmene izin mi yok? ne bu biraya karsi nefretin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Azmodai,o buluşma konusunda sürüne yalakalık yapmaya çalışan adamlar terbiyesizlik yapmasaydı öyle olaylar yaşanmayacaktı,olayların gelişimini inceleyebilirsin. O konuda ilk başta takılmıştım sadece de,birşey yapsam da durduk yerde değildir heralde. Kaşındınız önceden. Siz bana bulaşmasaydınız ben de size sataşmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: adamlar 1 dik 3 olduk. eyvah eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Bi de yalaklık diyip duruyosun da, komiğine gitti de yazıkça ekran başında kendi kendine gülüyo musun, yoksa dalga geçmek için bundan başka sebep olamayacağını göremeyecek kadar eksik misin onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yalakalik yapanlar dedigin elemanlarin hepsiyle 6-7 yildir gorusuruyoruz evladim, 2000-2001 den beri her allahin gunu oyle ya da boyle muhabbetimiz var cocugum sen ne yalakaligindan bahsediyorsun... bu kadar mi hazmedemiyorsun forumda bir grup siki arkadasin olmasini? Ters dusuyorsun sonra bana bulasmasaydiniz falan diyorsun... Arkadasim incele biraz ortami, takildigin forumu takip et insanlari biraz daha tani, eski bulusma topiclerine bak. Sen burda yokken biz ne halisaha maclari, gece bulusmalari, durum partiler ve alem geceleri yaptik. Agresyonu dusurursen seni bile aliriz aramiza merak etme np... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 aslında eğlenceli bir topic ama seneryoda bir kopukluk var gibi arada mesajlar mı silindi ne oldu flashback filan yok mu biz de anlayalım [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 16:55 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: Kaşındınız önceden. Siz bana bulaşmasaydınız ben de size sataşmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 O kuşun kafası seninkine benziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 nerden gördün fistanınkini sende az kaşar değilmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Sağdakinin kafası sana benziyor Emre :) hihihihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Vize yerine sınav, ders düştü yerine ders boş dersen, bi farkı kalmaz. Farkı fiyatı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hocam benlen alay geçioorlar! =(( of bu arada ekleyim, rep verdim kedi olali bi fare tuttun sonunda :D [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 17:41 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 EMRE BAKKALDAN KISA KIRMIZI MALBORA KAP GEL ÜSTÜYLEDE SAKIZ ALIRSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 OLM AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bari kulaklar da benim olsaymış kepçe çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 AHAHAHA SUPER LAN... +REP SENS, TERAZINE TIKLADIM... Delayi bir karede ozetle deseler, bu kadar guzel ozetleyemezdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yine de yakışıklı çıkmışız lan emre. ilkokulda da az değildik belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 olm ilkokulda sigara icen veled olmusum tam, gozler de cokuk zaten. ama kulaklar benim degil =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bu güsel olmuş sens :) ed: ama düşünce açısından [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 17:49 tarihinde, maelstrom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bu cok antipatik oldu iste aga :( -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Dostum kariyerinin zirvesinde bıraksaymışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 rep iadesi icin siraya girin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar