10ur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 şu saçmasalak video dersleride bi görmek istiyorumda nerden indirebiliriz bunları? işe yarar mı ? yani bi dersi güzel anlatıyosa birde anlaşılıyo süper de öylemi merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Ne dersi? Konu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 fizik kimya biyoloji mat lise 3 hepsü olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 trt4 te açıköğretim dersleri var ya onların özel sektör versiyonu gibi bişey oluyor ders videoları kitaptaki konu anlatımlarından çalışmaya üşenilmesine alternatifler anca ayrıntıya, zor soruların çözümlerine yardımcı anlatımı, o derslere sığdırmak zordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Açıklaman için teşekkürler...peki nerden bedavaya edinilebilir? emule gibi p2p ortamlarına düşmüş müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 konu anlatımı değil soru çözümünü ancak tavsiye edebilirim. Bizim dershanenin vardı öyle bişeyi sağolsun işe yarıyordu. Ama ders anlatımını tavsiye etmem sıkar :) Ayrıca konu anlatımlı kitapların yerini hiç bir şey dolduramaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 http://www.ekolhoca.com/ şöyle bişi buldum google dan senin için bir bak istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 google da baktım ancak çoğu bölük pörçük ben direk bi link bakıyorum derlenmiş halini arıyorum açıkçası =) yada şöyle de olabilir öss ye çalışırken bu tekniği kullanmış birisinden cd leri satın alabilirim tabi satıcak biri varsa eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ekolhoca nın konusunu açmaya gelmiştim.soru çözümleri gerçekten yararlı oluyo.o özmeden uğraşıp sonra bakıyosun nasıl çözdüğüne falan.kitaptan çözümlü soruyla uğraştığında çözümü anlayamayabiliyosun.bu site gayet güzel yani. bi de matematik için şöyle bi yer var: matematik aşkı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar