Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gladiatus


Masteis

Öne çıkan mesajlar

edit. link

İlk not : Konu zaten vardı, tekar açmak istedim güzelcene tanıtarak.

www.gladiatus.net

Nedir bu oyun?

Gladiatus bildiğiniz "Bitefight, Knight-Divine" gibi bir browse oynudur.

Kendi kahramanımız bir gladyatördür. Arenalarda savaşıp(PvP), görev yapıp dağ, orman arazi gezip yaratık öldüren(PvM) bir insandır.

Level sistemi var ve arenada savaşıp "4" level alt düşmanlarınıza kadar kazandığınız her savaştan para ve tecrübe alabilirsiniz tabi düşük levelli oyuncuları yenerek tecrübe alamayabilirsiniz çok nadirdir.

puan sistemi "itibar" olarak adlandırılıyor ve itibarı sadece "Görev" yaparak ve "Hara" olarak adlandırılan yerde çalışarak kazanabilirsiniz. Savaşarak değil!

Hep oldugu gibi ittifak sistemi var ve bu oyunda ittifak olmasının bir güzel yanı "Kütüphane" sistemi. İttifak kütüphanesinde kullanılan Reçeteler(Buff Scroll diyelim biz) o ittifaktaki bütün üyeleri etkiliyor(+ stat veya hp olarak).

Saldırıya uğradığınızda tekrar saldırıya uğramanız için aradan yaklaşık 30 dakka kadar geçmesi lazım ve böylece barzo oyuncular tarafından milyar kere ardarda saldırıya uğramıyorsunuz.

Paralımı? İsterseniz ödersiniz fakat yakut diye bir sistem var. Yakut taşından satın alırsanız özel eşyalar alabiliyorsnuz ve bu eşyalar gerçektende güçlüdür.

VEEEEE... İşin güzel tarafı yakut almak zorunda değilsiniz bu eşyalar yakut ile tek seferde alınabildiği gibi "Müzayede Salonu" olarak adlandırılan yerde kazandığınız altınlarla satın alabiliyorsunuz açık arttırma ile.

Müzayede salonlarında süreler olur, eşyaların bitiş süreleri(yani satılma süreci, o süre içersinde en yüksek fiyatı biçen eşyayı alır).

süreler :
Çok Uzun : yaklaşık 2 yada 2.5 saat sürüyor
Uzun : Çok uzunla aynı gibi
Orta : 1.5 ile 1 saat
Kısa : orta ile aynı gibi
Çok kısa : 1 saate yakın yada 1 saat

Müzayede çok uzundan başlar çok kısaya kadar gider ve çok kısadan sonra eşyaya en çok fiyat biçen eşyayı alır. Bi müzayeden eşya almak yani eşyaların alıcılara dağıtılması 8 saat kadar sürüyor. Tavsiyem para yatırırken "Çok kısa" vaktini bekleyin.

Mesela bi kalkan gördünüz fiyatı 1000 altından başlıyor. 1001 yatırdınız ve o an paranız eksilir ve eşya alıcısı olarak siz görünürsünüz(isminiz yazar ve müzayede sonuna kadar değişmezse isminiz siz eşyayı alırsınız). eğer başka biri 1500 yatırırsa isminiz silinir ve adamın ismi geçer ve paranız geri verilmez.

YANİ OYUNA PARA VERMEYE GEREK YOK. Para verenin tek kârı müzayede süresini beklemeden, rekabete girmeden direk alır. Onun yerine para vermeden "çok kısa" zamanının gelmesini bekleyin direk para yatırın ve eşyayı kapın.

pre üyelik aylık 3€ ve çok değil açıkası 5.5 ytl tutuyor. Bunda ise tek fark savaş sırasında 15 dk değil 5 dakka bekliyorsunuz ve görev yaparken size kredi veriliyor 12 adet ve kısa keşifte 2 kredi eksiliyor(krediler saat başı 1 artar maksimum 12dir). Görevleride keşifle yapıyorsunuz ve pre üyeler max 12 değil 24 keşif kredisine sahip.

ne yakuta nede preye para veriyorum gayette zevk alıyorum ve preli olsun yakuta para verip item alan olsun hiç ekstradan bir güce sahip olmuyor.

Saygılarımla
+ olarak sürelerde bi sallamasyon yaptım kesinatı yok. oyundada verilmiyor müzayede süreleri. sadece çok uzun uzun orta kısa ve çok kısa olarak gösteriliyor

[ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 05:35 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...