Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir Post Apoc. Rpg - New Dawn


axedice

Öne çıkan mesajlar

İzometrik rpglerin altın çağı bu sefer dandik grafiklerle geri dönüyor gibi heh. Gerçi New Dawn, grafik olarak Age of Decadence kadar kötü durmuyor. Bu oyun da dünyamıza bir meteor çarpması sonucu tüm uygarlığın yok olmasından 100 yıl sonra geçiyor.

Settingi özetlersek, meteor sonucu gezegen yüzeyinde hayat ölüyor, bir süre sonra yeni ekosistemler ve canlılar ortaya çıkıyor. Yarı fantastik bir dünyada geçmişiyle ilgili pek bir şey hatırlamayan Seth isimli bir karakteri oynuyoruz. Dialog ağırlıklı, Torment yada Baldur's Gate benzeri ama içinde büyünün olmadığı bir oyun diyor yapımcılar. Fallout gibi eski dünyadan kalan silahlar ve tabi her fantastik oyunun olmazsa olmazı kılıç kalkan vs. var.

Bi ss koyalım

[spo] [/spo]

Elde AoD kadar bilgi olmadığı için fazla bir yorum yapamıyorum ama beklemeye değer ilginç bir oyuna benziyor. Fallout fos çıksa bile oynayacak rpglerimiz olacak en azından.

Oyunun dandik flash sitesi
http://www.newdawn-game.com/index_en.php

Faq ve forumlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
Another one bites the dust. Yapımcıları, oyun motorunun yeterince iyi olmadığını söyleyerek finansal açıdan kendilerini sağlama alana kadar projeyi rafa kaldırdıklarını açıkladılar.

said:
Why did you cancel it? You did promise to release the demo.


There have been a lot of factors contributing to this decision. Firstly, it's the game engine. As time went by it became clear that the engine was not going to cope with such a huge project without ridiculously high system specifications. We just couldn't give up on some design elements, including graphics quality, because we believed it would hurt the game.

Secondly, we've had no secure financial support. We reached a point from which it was impossible to go on, unless we had some serious external financial aid. Even though we were optimistic, it became obvious that it is very hard to find support for such a game as ours, which in addition, is not competing with modern high-end RPG games.

We could either finish this kind of crippled game and disappoint our fans and ourselves, or suspend the whole thing, which we eventually did.


Haberin tamamı için : http://gry.o2.pl/publicystyka_special/?co=pokaz&id=114 (sağ tarafta ingilizcesi var). Üzücü bi haber, AoD kadar olmasa da sağlam bir rpgye benziyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...