mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Merhaba beyler. En son 68 traderım Avniyi bırakıp cıkmıstım cunku lagden ve nettern dustmekten bıkdıydım. Trader sınıfı nasıl hala eskisi gibi güzelmi? Engineer hala bir halta yaramıyor mu? Bu towerler modu oyunu zevkli kılıyormu. Bu sorularıma cevap verirseniz cok sevinirim.
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 3une de cevap hayır traderlar bır patch beklıorlar engıneerlar eskisi gibi ne kotu ne iyi tower olayi kalmadi zaten simdi SL var[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Tower olayı kalmadıysa land control da yokyani factionlar kapısmıyo oylemi?
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Millet bir SKdir tutturmuş gidiyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 xp den farki yok, su anda kimse maximum levelde olmadigi icin bir alternatif, benim yeterli factionum olsa 24 saat heckler oldururum ama faction icin kasmak lazim iste onu yapamiorum[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Bende bilsem nerde nasil kasilacak bari gidip faction kasayim[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 adoniste abyss te var faction yeri orasi solo zor team flm lazim bir de penumbrada var orda bir iki kisi alsam sololayabilirsin sanirim o teamle[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
Öne çıkan mesajlar