Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuldan Atılma Denemeleri

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Ben ***** Kolejinde iken kadın güvenlik görevlisinin silahını çekmişim ama benim kafa 1 milyon olduğu için sakinleştirip almışlar bir kaç günde uzaklaştırma ile ödüllendirmişlerdi peheyy ne günlerdi...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
Sosyal ağlarda paylaş

said:
someone, 22 October 2003 19:47 tarihinde demiş ki:
ne kuyruk acısından bahsediosun sen ya
kelimelere takılma "aç" değil "kaç"
akşam akşam asabımı bozdun
bide ben senle konuşuorum
"hadi beyler" türü sözcükler kullanma
senle bi teke tek çıksaydık ne güzel olurdu ya[hline]Lifestyle C&C

3 tür ÖMS diyorum.
Sen "Ben seninle konuşuyorum." diyorsun.
Aynen devam et.Çok mükemmel bir karaktere sahipsin ileride tefeci emanetçi vb işlerde çok iyi kariyerin olabilir.
Neyse ignore ediyorum seni.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Sosyal ağlarda paylaş

said:
someone, 22 October 2003 19:17 tarihinde demiş ki:
alexi tam losersın[hline]Lifestyle C&C

ha bide son olarak şunu sölemeden duramadım
loser nedemek biliomusun bi açıklarmısın?
burdakı anlam biraz abzürd omluş sankı bana artistlik yapmak için bu kelimeyi kullandınn gibi geldi[hline]Mr. Molko
[b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack
Got a place inside it
Sosyal ağlarda paylaş

Kişilerin anneleri evlatlarının accountları hacklendiğinde arayıp.

"Oğlumun account'unu verin lütfen.Ağlatmayın çocuğumu."

Tipinde konuşmalar yapmamalı haksız mıyım?[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."

Sosyal ağlarda paylaş

ben kolejdeyken 1-2 anım daha var,sınıfta gıcık olduğumuz ispiyoncu şerefsiz hıyarto bi çocuk vardı matarası vardı herifin işemiştim içine 1-2 yudum içmişti üstelik sonra gitti kustu,tabi anlaşılamadı kimin yaptığı herkes uyuz oluyodu elemana çünkü

sonra başka anımız,okulun kapsını kırmıştık,ohanes diyebilirsinz, okul baya büyüktü,o kapıde normal kapıydı sokak kapısına benzemiyodu,kapının olduğu binadada tamirat işleri fln olduğundan boştu,o kapı sokağa açılıyodu,çat çut omuz,tekme vurup kırmıştık 2 kere,sonra oraya giriş yasaklandı
bide bizim okulun bi cami avlusuna bakan pencere vardı pencere okulun ıssız bi yerindeydi zaten,
avluyla okul pencereyle arasında(pencere tavandan zemine kadardı)4-5 metre vardı,avlu pencereden 1-2 metre alçaktaydı,arada 1 metrelik fln bir çit vardı,yani avluya atlıycam diye boynunu yada başaka bir tarafını feci bi şekilde kırabilirdin,yaralanabilir ölebilirdin,ama atlardık o pencereden avluya,ehueue,hiç kimsenin başına birşey gelmedi(cami imamının başımıza birşey geleceğinden korkup çiti kaldırmasının bunda yararı çoktur)ama 1 ayda o pencerenin önüne demir çektiler,biz atlarken etrafdaki apartmanların hepsinden ay yapma dur evladım nidaları yükseliyordu[hline]tık!
Infernal_Reborn
, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 22 October 2003 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

topice gerı kalmısım ama baslık yıktı gectı abı...

oyle bı durumda olsam neler yapmam kı offfffff oyyyyyyy... ne eglenırdık ya! ama kotu seyler bunlar yapmayın! :)[hline]a.k.a. Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım?
---------
Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor!
---------
My life? Working in Progress!
Sosyal ağlarda paylaş

ben mı cam kırma olaylarından uzak mulayım bır jedı'yım? ulan camalrdan bırını alıcanla ben kırdım leyn 10 kaat para verdım ben :) hoş force push la kırmadım o ayrı :)

hea evvelkı kadar gırmıyom karambol olaylarına genelde sakınım bu aralar :) forceun şeysine ulaştım (neysine?)[hline]a.k.a. Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım?
---------
Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor!
---------
My life? Working in Progress!
Sosyal ağlarda paylaş

eheh geçen sene koridor boşken 3-5 sıra kırıp pencerenin çerçevesini indirmiştik ve müdür yardımcısının bilg. i bozmuştuk. aynı gün biride sıra yakmış o da bize kaldı (valla biz yapmadık :) )

geçende kimliksiz barda basıldık :P

ha bide arkla sahte ödev hazırlayıp sınıfı keklemiştik(sorular süperdi "parçada kaç kelime vardır" mesela :P) (parçada din kitabından kesilme türkçe ödevi:) )[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

beden zümresinden arklarla top almaya gitmiştik hocadan top istedik hoca da top mop yok dedi.. bende senden ala top mu var dedim... ama niyetim kötü diilldi. şaka yapmıştım ama sonuçta üç gün uzaklaştırıldım[hline]memati...... sustur şu iti...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 22 October 2003 19:31 tarihinde demiş ki:
.
Kuyruk acın mı var anlamadım....

Oyy ne alaka kuyruk acısı ya.. ne kuyruğu ne acısı? saçma sapan kullanıyorlar bunda..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

orta okulda vukuatım vardı ama hep kabak başkasına patladı ehe :)
bi de disipline gitmek diye bir şey yoktu lisede oldu sadece...

lise 2 deyiz ben gitmişim görevli olaraktan arşivde dosya düzenliyoruz, ip aramaya gittim
döndüğümde 5 günlük uzaklaşmam vardı...

peki ne mi yaptım?
-sınıf düzenini bozmak
-dersi engellemek
-kamu malına zarar vermek (alt tarafı musluk hortumunu sınıfın içine attım... tabii nedense bu kayıtlara yangın hortumu(!) diye geçti)
-okul içinde çete oluşturmak
-öğretmeni tartaklamak
-öğretmeni tehdit etmek
-ders sırasında koridor da gürültü yapmak

daha vardı bişiler, anlamadığım bir şey de son 4 madde nereden çıktı anlamadım... ne ara tartakladık hocayı ne ara tehdityt ettik bilemiyorum...

sonucunda ne mi oldu...
11 kişi 5 er gün uzaklaştırma aldı 5 gün dinlenip okula başladım
affedildik ama üni de kınama bile alsam bu ceza tekrardan sicile girecek...[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı
Bile bile, birer yenik savaşçı
Akarız, derler gibi denizlere
Belkide, en güzeli böyle
Sosyal ağlarda paylaş

estel kızma hemen :)

sanırım alexi demek istemişki "senidemi pataklıyolardıki sen bize laf ediyosun"

ben anlattım olaya karıştırmayın kimseyle tartışamam işim olmas :P[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 22 October 2003 23:27 tarihinde demiş ki:
said:
Alexi_Septimus, 22 October 2003 19:31 tarihinde demiş ki:
.
Kuyruk acın mı var anlamadım....

Oyy ne alaka kuyruk acısı ya.. ne kuyruğu ne acısı? saçma sapan kullanıyorlar bunda..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!

Geçmişte bana uyuz olmuş arkadaşta.
Zebulada çok vardı bunlardan.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ConspiratoR, 22 October 2003 23:31 tarihinde demiş ki:
estel kızma hemen :)

sanırım alexi demek istemişki "senidemi pataklıyolardıki sen bize laf ediyosun"

ben anlattım olaya karıştırmayın kimseyle tartışamam işim olmas :P[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:

Estel'in canı karambol çekti biliyorum ben onun ne istediğini =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."

Sosyal ağlarda paylaş

lısede 2 okul degıstırdım 3uncusu dısıplın suclarımdan dolayı almamıstı benım yaptıkların sıra dısı olaylarıdı okuldakı hocaları delırtmeye yonelıktı bence hocalarla ugras okuldan atılmak ıstıyorsan :)
zevk alıcaksın buna ınanıyorum[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
Llama'ya Gider
Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Sosyal ağlarda paylaş

olaya soyle nokta koyiyim, lise son doneminde bizim sinifin icra ettigi ayarsizliklar oyle bir noktaya ulasmisti ki en son proje okulun daha karkasi cikilmis prefabrik spor salonu insaatini bir haftasonu gizlice HAFRIYATCI TUTUP YIKTIRMAKTI. bazilari birkac hafriyatciyla gorusup fiyat almislardi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...