omer_gnr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Merhaba arkadaslar sphere.ini de Stami ayarliorum 200 yapiorum 500 yapiorum olmuyor ve bununla beraber hist ve mana azaldiginda geri artmiyor neden olabilir bilen varmi ?[hline]Adalete giden yol bencillerin cürümleri, kötü adamlarin despotlugu ile bezenmistir. Merhamet ve iyiniyet adina karanlik yolda güçsüzlere yardim eden, kutsanmistir Çünkü, kardesinin koruyucusu, kayip çocuklarin kurtaricisidir o.Ben kardeslerimi zehirlemek ve yok etmek isteyenlerden acimasizca intikam alacagim. Onlari gülümseyerek cezalandiracagimki, intikam alanin ben, yani Lord GNR nin kendisi oldugunu anlasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 http://www.paticik.com/scripts/ burayı oku burda sphere.ini ndeki tüm değişiklikleri nasıl yapacağını yazar.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 ben orda bulamamıştım şöle olcak STAMINALOSSATWEIGHT=120 RUNNINGPENALTY=40 // REGEN1=x // Time in seconds for mana regeneration REGEN1=0,2 // 0,2 yerine istediğini yaz bence bu ideal // REGEN2=x // Time in seconds for stamina regeneration REGEN2=0,4[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar