RipeFlash Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Bugün battle nette cg lere bakarken bu mapi gördüm...bir indirip deneyin...ben mapi download ederken ingilizler Türkiye İngiltere macini konuşuyorlardi...Mapte herşey Türklerle ilgili...(Sanırım biryerde de ali hasan gibi seyler gördüm)ama bazı yerleri Almanca..pek bişi anlamadım ama zevkli bir mapti....indirip denemenizi öneririm http://ripeflash.kolayweb.com/Turkarena.w3m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Isteyene turklerın yaptıgı bır maze yollayabılırım ısteyen solesın ıcınde cınematık fılanda war tamamen saf turk yapımı![hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben [email protected] a yollarmısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Tamam yollıcam.[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 hero arena gibi bişidi sanırım heroların adı kasap hüseyin felan :) yanlış hatırlamıyosam[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bu yapan o... lar bunu komik mi bulmuş şindi töbe töbe biz de ozman hemen onun aynısını hitler rommel yahudikasabı ide yapalım b.. herifler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeCRoLoRD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Şerefsiz i...ler.Pislik bu alman milleti,galiba bi kaç türk bu haritayı yapana çok acı dolu dakikalar yaşatmış.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 katılıyorum ya ama almanlarda bol miktarda nazi var genelde türkiyeyi bilneler türkleri tanıyanlar faln hoş insanlar da böle bi kaç kafasıan ... ın dazlağı kendi seviylerinde işler yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeCRoLoRD Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Şimdi ben otursam bu haritayı tam tersi şekilde editlesem bi şey olur mu?Adam dont edit without any permission gibi bi şey yazmış.Başım belaya girer mi?Hem ben bu haritayı bi yerden biliyom bu alman vatandaşta o haritayı editlemiş.Adı galiba 4 teams hero arena idi.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 hero arena orjinal adı heryerde var ayrıca ona nooluyo da editlemeyin dio allah allah o da çalmış istediin gibi editlerin canm kardeşim bu harita halka mal olmuş bi haritadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ayrıca öle bi kısıtlama koyamazlar blizard bile koymuyo öle bişiy hakları yok editleme demeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 çok dengesiz bi map assassini aldın mı bitiriyosun[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeCRoLoRD Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 İyi güzel diyorsunda bunu yapan gerçekten türkmüymüş? Bir insan kendi ırkıyla bu kadar dalga geçer mi? Ne o öyle Adolf Level 10 Elite türk killer Bilmem ne Döner Mutant Heryer türk katlediclerle dolu.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 abi saçmalamayın adam eğlenmiş abi işte... tahminen 14-18 yaş arası biridir...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Almanyadaki turkun ne kadar turk oldugu tartısılır.Saten kendımızı saklaban yapmakta 1 numarayız baksanıza almanları mutlu edıyoruz en azından allah katında sewap kazanıyoruz. asdfasgasjfsadfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Onu bosverınde battlenette son ıkı gundur gırmeye calısıyorum bu turkarena ya herseferınde kıcklenıyorum ayıpladım valla... nıt nıt nıt. Bu arada Adulf ne zaman turk oldurmu merak ettım. Arada kaynamıs olabılır anca[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 cüce bNettekı nıck ne?[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 zeka seviyesi 4-5 den yukarı çıkmaz ayrıca sölediin zö de biraz j-hakaret oluo yani bn öle annıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Cuce :) ama daha yenı aldım paketı eskıden arkdasın acsınden oynuyordum.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar