Alis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Türkiye Haber İş Sendikası mart 2007'de başlayan, temmuz sonunda uzlaşmazlıkla sonuçlanan 7.dönem toplu iş görüşmelerine yönelik olarak dün bir açıklama yapmış ve 14 eylül 2007 itibariyle grev sürecinin başlayacağını açıklamışlardı. Yani yarından itibaren telefon ve internet konusunda sorunlar yaşanabilir. Aman Dikkat !! kaynak : said: http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=19102 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Sıçtık diyecem yörünge dışı olacam. Demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Hah herşey tamdı bi bu eksikti...Ne olacak telekom istediği zammı verir çalışanına,bu defa bize zammı verir olayı bitirir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Türk milletine hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 03:47 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 iyi de bu grev 3 haftadır zaten sürüyor,yönetim greve katılan herkese uyarı vs. gönderdi,katılmayanlara teşekkür kağıdı yolladı özel olarak.Babam imzaladı kendi müdürlüklerindekini ondan biliyorum :D Bu grev izinli vs. olmadığından yönetim katılan herkesi işten çıkarmada serbest.Grevden istenilen şeylerde bir garip zaten,bazı "+" haklarından vazgeçip onları "-"ye çevirmeye çalışıyor nedense.Mesela C.tesi günleri nöbetle çalışıyor personel ama bunu sürekli hale getirmeye çalışan bir kesim vs. tam anlayamadım konuşmalarından babamların ama istekleri şeylerin gerçekleşmesi durumunda aldıklarından çok kaybettikleri olacakmış tam bilmiyorum konuyu unuttum konuştuklarını :) Maaş olayını da tam olarak bilmiyorum ama maaş dışında istenilen çok şey var onu konuştuklarını biliyorum. Ayrıca üst mevkilerde tüm izinlerde iptal edildi ikinci bir emre kadar vs.vs. İşin kötüsü yönetim en sonunda dayanamayacak atacak herkese,kanunlara göre şuan atma hakkı var tazminatsız.Atarsa o kötü olarak tecrübeli ve bilgili personel sayısı zaten çok az,üstüne bunlar atılınca iyice berbat duruma gelecek. edit:Kesinlikle kesilme vs. olmaz,olmayacak korkmayın,hatta personeller azar sisteme zarar verir diye herşeyin yedeklerini alın bile demiş yönetim hehe (paranoyaklar evet) [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 03:11 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 eger fabrikada isci olmazsa uretim nasil olur ? olmaz... baglantiya birsey olmaz deme :) olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Hoş çalışıyolardı da noldu. Belki düzelir auehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 şimdi şöyle birşey var alis,TT'nin sistemleri öncelikle fabrika mantığı ile çalışmıyor,tek bölgenin internetine tüm gece 2 kişi nöbette kalıyor,eski personeller eğitimli vs. Tüm şirkette greve çıkmıyor,tüm üst düzey yetkililerin izinleri iptal edildi,izine çıkanlar geri çağrıldı.Gerekirse çaycılık bile yapacaksınız denildi.Yani bu konuda personel sıkıntısı yok.Gerekirse bosslarda para var dışarıdan adam çağırırlar :) Tek sorun benim aklımdaki verilen dilekçeler vs. batık durumda olan müşteri hizmetleri hiç çalışmaz hale gelir diye korkuyorum.Gerçi bizim için sorun yok yatak odasındaki pc'den bile sisteme girebiliyoruz sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 haah şimdi sıçtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ne çalışması yahu ? adam gibi çalışıyorlardı sanki birde grev yapma hakkına sahip görüyorlar kendilerini ulan pazartesi adsl hattım bir açılmasın bilin ki ankara çayyolu telekom binasını ben bombaladım, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 dsl i kesme gibi bi hakları yok. dalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ahahaha bende 3 aylık adsl faturası birikti neden hala kesmediler diyordum. forza grev! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar