Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Şöyle ki; Maile girip ardından seçeneklere giriyorum, ardından ilk seçenek olan kişi bilgileri vs. ye tıklıyorum password ya da kişi bilgilerini değiştirmek amaçlı, ekran geliyor fakat ama herhangi bir işlem yapamıyorum çünkü yükleme olayı hiç son bulmuyor. Nedeni ne olabilir, nasıl düzeltilebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 http://www.getfirefox.com Birde bunla dene. Microsoftun sitesine kendi tarayıcısı ile girmek ölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ehah o_O yükleniyor mesajını bile görmedim. pek enteresan. neyse... teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ege 1-2 saat sonra tekrar dene,hotmaille ilgili sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yok abi, düzeldi gayet mozilla'yla girince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 olm maksat yardım ediyomus gibi gözükmek,ne bozuyosun şimdi. tesekkurler oliv dedigini yaptım düzeldi desen ne olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 TEŞEKKÜRLER AQA, TERAZİNE SELAM EDERİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 EYW KARDEŞ BOL TERAZİLİ GÜNLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar