asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Şimdi öncelikle durumu izah edelim. C programlama ile ilgili mezun olduğum okuldan bir kaç arkadaş yardım etmemi istedi. Bilgisayar olimpiyatları için. Fakat açıkçası yeni bir C öğrencisine hangi kitap ile destek olabileceğimi bilemedim. Herbert Schildt'in başta beni C'den nefret ettiren ilerleyince sevdiren kitabını bu destek sürecinde kullanmak istemiyorum açıkçası. C'deki herşeyi daha basit bir şekilde izah edebilmeme yardımcı olabilecek ingilizce - türkçe herhangi bir kaynak var mı? Yani teacher's book gibi bişi :S Ben bu işleri kaynaksız yapamıyorum bilmiyorsan niye anlatıyorsan demeyin lütfen. Basılı kitap ta olabilir e-bookta olabilir. Buyrun önerilerinizi beklemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Basılı olarak Deitel&Deitel öneririm. C ve C++ öğreniyorum adlı bir kitapları var 45YTL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 http://gigapedia.org burda bi sürü e-book var seç beğen al :) [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 22:20 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Deitel & Deitel How to C programming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 satılan bir yer biliyor musunuz deitel&deitel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ankara; - bırçaklar kitapevi - palme kitap evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Karanfil Dost Kitabevi'nde de var. (Ankara) [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 23:40 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bilgisayar olimpiyatlarına hazırlaniyorlarsa allah kolaylık versin onlara tübitak nerden buluyorsa o soruları kitap için deitel&deitel en iyisidir. bol örnek, bol anlatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Istanbul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yabancı kaynaklı üniversite ders kitapları getiren her yerde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: zgrw üye [şikayet et] § 14 Eylül 2007, Cuma - 22:31 [ özel msj ] Deitel & Deitel How to C programming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 deitel&deitel baya iyidir bütün büyük kitapçılarda var istanbulda beyaz adam vs.. 50 milyon civarı bi fiyatı olması lazım ama taksimde tüneli geçtikten sonra kitabı basan sistem yayıncılığın ofisi var ordan 30 a falan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 oo bu çok iyi oldu teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 türkçe kaynak olarak kaan aslan'ın "a'dan z'ye c" kitabı da fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 a'dan z'ye c ahah güzelmiş ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Deitel'in türkçesi de var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 C ve C++ imiş Türkçesinin adı. çok güzel ya. Ben ingilizceden vazgeçmeyeceğim de. Arkadaşlara bundan aldırabiliriz :) Sample Chapterları inceledim tam istediğim gibi çok çok teşekkür ediyorum. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 14:32 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ben ilk cpp ye basladıgımda bu site baya yardımcı olmustu http://newdata.box.sk/bx/c/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Gün itibariyle aldım süper bir kitap okudum şöyle bi. Taysiyede bulunan tüm patilere şükranlarımı sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar