fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Belki haberiniz vardır, belki yoktur ama 7 aydır 2Teker isimli bir deri çıkıyor. Süper kaliteli bir motor dergisidir, alınız efendim. Son sayısında nartanesi ile benim fotoğrafım ve ufak bir röportajım var diye bunları yazıyorsam şerefsizim :) Hatta yazıların çoğunu yazan kişinin arkadaşım olmasının da hiç bir alakası yok. Şaka bir yana cidden faydalı bir dergi, alınız efendim. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 23:26 tarihinde, fedaykin tarafından güncellenmiştir ]
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 reklam kokan hareketler bunlar mayk alirim anahtarini :)
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bu forumu reklam için kullananları kınıyorum! :) Neden kapak yapmadılar sizi ayıp değil mi? Ayrıca derginin içerik bölümünde de bahsedilmemiş galiba. Protesto ediyoruz o halde hıh
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 alıcam zaten merak ediyodum bi süredir.
Öne çıkan mesajlar