Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sokaktaki yavru kedinin durumu... ne yapmalı?


wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

Elbette yapılacak şey veterinere götürmektir, biliyorum. Yapacağım da; fakat önce tam olarak ne olduğunu sizlerle paylaşmak ve ne yapılacağı, operasynun ne kadar tutacağı hakkında fikir sahibi olmak istiyorum.

bizim evin etrafında kediler yine yavrulamış her sene olduğu gibi. Bir sürü ayvru alt alta üst üste oynaşıyor ortalıkta, ne güzel! Geçen gün ben de onların arasına katıldım oynaşıyordum, bir de baktım, siyah yavrunun poposundan sosis gibi birşey sarkıyor. Bekledim 1 hafta, dedim belki yeni doğdu karın bağıdır, sonra dedim belki geçici bir hastalık yeni doğduğu için. GEçmedi, ince bir sosis büyüklüğünde bir şey makatından sarkıyor. Bu hafta sonu öğrendiğime göre, hayanın makatının dışa çıkmış olabilirmiş, yapılması gereken de veteriner.

Bugün yine gördüm hayavncağızı, makatına kum vs. bilimum pislik yapışmış. DAhası diğer yavrular hayvanın makatına pati atıyor, o çıkıntıyla oynuyor. Yazık!

Böyle bir durum ile daha önce karşılaşan var mı? Varsa operasyon ne akdar tutar. Malum öğrenci adamız, çok paramız yok, ama ufak siyah kedimize bol sevgimiz var... ve tabii kaybetmediğimiz insanlığımız.

Sağolun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...