Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 nasıl bilirsiniz değerli fikirlerinizi almak isterim. ben şahsen özellikle arkasını bmw 1 serisinin arkasına ve yanlarınıda aynı şekilde aynı modele benzetmişler ama diğer markalardaki birçok özelliği standart sunması da hoş olmuş mesela park sensorleri, yükseklik ve derinlik özellikli direksiyon, ipod usb ve aux bağlantılı müzik sistemi soğutma ayarlı torpido... ben arabayı beğendim fiyatıda uygun.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bence fiyati pahali biraz.. ama ozellikler guzel, teybe bakip aldanmayin, sony nin falan usb giri$li teypleri 350 lira ayarinda.. alacaginiz arabaya 1 liralik tesisatla kaliteli muzik dinlersiniz..
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Hyundai direk copy paste etmiş bagajın üç açılı tasarımını. Stop grubunu BMW 1 serisi ile Mercedes A serisini birleştirip elde etmiş. Bir de utanmadan reklam yapıp otomotiv dünyasının yeni ikonu diyorlar. E çüş demezmi insanlar? Bizim Türkler demez. Ucuz olsunda.. said: Hyundai i30, Türkiye’ye Select, Style ve Style Plus olmak üzere üç farklı donanım seviyesiyle ithal ediliyor. Select paketi, üç motor seçeneğiyle de birlikte sunulurken Style ve Style Plus paketleri 1.6 benzinli ve 115 HP’lik 1.6 CRDi-VGT dizel motorla alınabiliyor. Hyundai i30’un anahtar teslim fiyatları, 1.6 CVVT benzinli motor için 33 bin 900 YTL ile 42 bin 350 YTL arasında, 1.6 CRDi-VGT dizel motor seçenekleri için de 36 bin 400 YTL ile 44 bin 150 YTL arasında değişiyor. Birde neresini ucuz buldunuz bu fiyatların anlayamadım. Golf, Astra, Focus seviyesinde fiyatlarla satılıyor. Ne? Hyundai. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 18:50 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
EharD Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Tasarım olarak hafif c/p içersede şahsen benim hoşuma gitti iç ve dış tasarım olarak. Özelliklerde gayet iyi ama fiyatı biraz pahalı..
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 güzel bence de copy paste'li tasarım fiyatı fazla uçuk bu araba için ama [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 21:19 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 araca test sürüşü yaptım geçen hafta. arka 1 serisine, geri kalan da biraz bana sorarsanız alfa romeo ya benziyor. 1 serisinin kullanım tadı kesinlikle bunda yok. 1 serisini bilen bilir, iç mekan kalitesinde baz modelde bmw nin geri kalan modelleri ile kıyaslandığında geri kalan bir modeldir. premium modeli anca biraz bir seye benzer, oda super sayılmaz. face lift versiyondaki iç mekan iyileştirilmelere ve zenginleştirilen donanım seçeneklerine rağmen rağmen bunların çok azı türkiye ye gelen versiyonlara yansıtıldığı için aracın içi kalitesiz durur. hyundai ninki ise direk kötü, plastik kalitesinden tutun kumaşına. focus falan bence aynı fiyata daha kaliteli bir ic mekana sahip. kullanıma gelince, ne yazık ki ne bmw konforu var, ne 1 serisinin performansı, ne alfa romeo nun o maskulen kuvveti. tam bir yürüyen ucube olmuş. golf bu arabadan daha iyi bir tercih sebebi bana sorarsanız o fiyatta.
Öne çıkan mesajlar