Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 okudum yukarıdaki yardım başlıklarını da pek bilgi edinemedim , trialın 5 günü oynayabildim 4 günü de işim olduğu için skill trainlemeye bırakıp çıktım. şimdi : - oyun sıkmaya başladı biraz. görevlerin hepsinde 2 artillery 2 roket kite babam kite. yakın mesafeden afterburner açayım shield armor upgrade yapayım öyle saldırayım hevesim vardı olmadı. 4 npc arasına girince lök diye ölmüyorum belki ama 15 tane var , 4 ünü çeksem diğerleri peşinden geliyor aynı anda 8 kişi saldırınca 15 sn içinde de shield bitiyor. hep böyle mi olacak ? pvp için erken belki bilemiyorum (ha yeni başlayanlara pvp imkanı varsa nerede ?) da baydı açıkçası. - learning skillerini öğrenin falan deniyor arada bir , öyle mi yapayım ilk ay ? yapacaksam da ne sırayla ? - frigate gemiden sonra destroyere geçebilirsin dediler de hem hantal hem de o kadar dayanıklı değil onun yerine neyle devam edeyim ? edit : aslında 7 turret takılıyormuş minmatarlarınkinde alsam mantıklı olur mu ? şimdiki 320m/s bu dediğim 240m/s ile gidebiliyor. - ve para nasıl kasılır ? ratting yaparak kazanırsın diyorlar da 160k isk + ortalama 80k bounty alıyorum 20dk süren zor görev için veya deadspace e gidiyorum 80 90 yapıyorum ilk pockette ikincisinin anahtarını çıkarana kadar dakikalar su gibi geçiyor , harcadığım mermiler de cabası. [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 21:05 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Missionlarda uzaktan temizleme işi en kolayı ama ne yazık ki en sıkıcısı, dibine girince dediğin gibi üzüyolar + belli bi mesafeye gelince aggro lanan gruplar oluyor vs vs. Benim deneyimlediğim combatlar (pvp) devamlı 10 ila 30km arasında oluyor. Dolayısıyla belki de şöle bi genelleme yapabiliriz ? Missioning : Long range Pvp : Short-Medium Ratting : Hepsi Yani kabataslak olarak sölüyorum, elbetteki sniper gemilerde var combata dahil olan, 150+km den vuruyorlar falan, hani bi genelleme maksadında yazdım. Basic Learning'leri 4 e , advanced leri de 3 e çıkarınca güzel oluyor. Eskiden 5 istiyordu galiba advanced lere geçmek tam hatırlamıyorum. Hem learning ler train olurken para kasma işine yoğunlaşırsın falan, uzun vadede yararları büyük elbetteki. Ben frigate'den sonra cruiser a geçmiştim , mission bazında konuşuyorum. Destroyer pek bi çelimsiz kalıyor lvl 2 lerde. Ben şöle yapmıştım : Lvl 1 leri farm, advanced learning ve dier bilimum istek dahilindeki kitaplara param yetene kadar. Sonra 2 leri farm, sonra lvl 3 leri farm ( mesela ırkım dahilinde gemi kullanmayı sevmememe rağmen, bir drake, kendisi caldari battlecruiser olur, missioning easy mode'a çeviriyor. ) O sırada learning ler bitiyor, hayallerinin gemisi için Engineeringdir , mechanictir, gunnery skilleridir train ediyosun. Sonra lvl 3 lerden bunaldım, girdim bi 0.0 corp'a vurdum kendimi ratting + pvp'ye. özet olarak böyle. Bolca forum okumanın yararı çok çok büyük bu arada, missionlar arasında , warp olurken falan hemen alttab official site daki forumları şöle bi gözden geçirmece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 artilleryler çok pis powergrid istiyor işte derdim o. caldariler de roket manyağı yol yakınken caldari mi açsam bir tane : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Powergrid için enginering çalışman ve/veya gemiye reactor control unit/power diagnostic unit takman tavsiye edilir .Daha sonra ise advanced weapon upgrades skilini çalışırsan faydası olur ama bu sonraki iş yeni bir oyuncunun hemen kasmasına gerek yok. Muhtemelen parasızlıktanda düz techI kullanıyorsundur .ne kullandığını yazarsan bendeki artillery/autocannonlardan bir şeyler ayarlamaya çaılırım,eğer amacın pvp ise minmatar a devam bu arada caldari skillerini çalışmak için caldari karakter açmana gerek yok ,skillleri pazardan alıp çalışman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 öyle de işte onları aynı seviyeye getirmek 4-5 günümü alır en azından. neyse minmatar devam edeyim , rifter kullanıyorum iki tane en rezil rocket launcherdan takılı iki tane de 250mm light artillery cannon. bir de 1 mn afterburner. cpu 81/143 , grid 42/42 (0.5 mi ne kullanılmamış var) dolu. ayrıca 2m isk birikmiş. ajan görevlerine (level 1 görevlerdeyim şu an) ağırlık veriyorum da para kasma konusunda nasıl bir yol izleyeyim ? deadspaceleri de geziyorum da 12 defa gittiysem birinde anahtarı bulabildim, ayrıca artilleryler ile çok kasıyor binları patlatmak. ayrıca skiller oturana ve savaşlarda yeni gemi klon vs masraflarına yetecek param olana kadar tam gaz pve , ardından pvp ağırlıklı karışık düşünüyorum. edit : 800k civarınaymış destroyerlar , kısa bir süre için alıp geri satmam vakit kaybı mı olur yoksa işimi kolaylaştırır mı ? [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 18:43 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 rifter zaten hızlı gemi 150mm AC kullan 3xac 1 rocket launcher tak gemiye mermi emp s kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 missionlarda ve complexlerde yemiyor işte o 800m/s hız yapabiliyor afterburner açıkken, ama vuruluyorum yine de . optimal + 1/2 falloff mesafede 20 sn durunca shield bitiyor. hele ki statis turret falan varsa ve npc ler yakınsa warplandığım yere ya geri warp ya da gg. veya shield armor boosterları var kullanabiliyorum onları taksam katkısı olur mu ? (ikisi de 200 er yaklaşık olarak) astroidleri gezerken autocannon ama. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 19:32 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Rifter armor tank gemisi low'lara bi 200mm lik armor plates tak bi small armor rep tak bide energized adaptive membrane tak dayanırsın lvl 1 misson lara rahat, ama sonucta minmatarla, oturup en baba lvl 1 missionları raht rahat yapmyı deneme arada kacman rep olup gelmen gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ok neyse destroyer aldım artillery falan taktım sevmezsem satarım dediğini yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 desto arti güzel oluyo,ama işte 2 tane low slot'u var onun tanklı cok zayıf, ama fark etmez pek ya sonucta coğu npc sana gelmeden patlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 evet öyle oluyor genelde 20 km kala 4 er npc kitleniyorum üçüne ikişer birine bir artillery bir roket öyle öyle kitelayarak gidiyorum. shield en fazla %70 e iniyor 20 - 30 npc olan bir deadspace pocketi bitirdiğimde. 2. seviye deadspacelerden gidiş başına yaklaşık 600k isk, şanslıysam da itemlerle 200k daha yapıyorum ; şu an yeterli mi bu yoksa 3'e 4'e gideyim mi ? bir de oyunda sordum sordum kimse cevaplamadı , minmatar narkotik ekibinden elemanlar vardı (npc) bir deadspacede ve bounty vardı üstlerinde. saldırayım dedim ama bir minmatar olarak saygınlığım düşer diye saldırmadım. nedir işin aslı ? [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 00:24 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 onlara amarrlar saldırıyo falan işte, sende dalın bountyı alabilirsin ama evet reputation düşer gerek yok hem, ha bide officer diyosa bulaşma zaten feleğini şaştırır mınmatar officerlar adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ehh bountylerinden belli zaten 135k 60k bounty veriyor gemi başına. cruiser almadan 3 lere geçmeyeyim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bu ardada complex dediğin deadspace training complexlerse orası yeni oyunculara biraz bilgi vermek için orada para yapamazsın (key holder npc bekleyecesin bulacaksında gireceksin girsende zaten npc az) boşuna gidip durma,lvl 1 missionlar daha fazla para getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 cruiserdada stabber pvp gemisidir ratting olmaz pek onunla missionda olmaz , bi rupture alırsan ama kral olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 cruiserlara ne takayım peki ? yakın menzil alsam yine 8 kişi girince patlarım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 drone kullanmayı dene faydalı olabiliyolar baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Rupture'a tak 2 med ac iki tane med nos güzel armor tank yap yaptığın mission'a göre hiç bişi olmaz merak etme. low slotlara 1 med armor repar 1 400mm veya sığrıdabilirsen 800mm armor plates tak gerisini resistance sığrıdabildiğin kadar. med slot'a bi af bi statis webbifier bide cap recharger tak rahat rahat yaparsın butun gorevleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bende ilk charım da baya mission yaptım şunu soliim turret ile mission bildigin ızdarap ama sen minmatarsın anladıgım kadarı ile yani o kadar ızdırap cekmessin karsı taraftan gelen enemy e gorre ammo degistirmek cok buyuk bi avantaj.Ben amarr charımla angel missionlarında ettiim kufurleri hala hatırlıyorum... ne olursa olsun canını sıkma sabır oyunu oncelikle ufak seyleri hedef sec kendine ufak hedefler oyundan kopmanı engeller gidipte hac,commandship,bs capital ship dusunme ilk etapta cruiser bc skillerini tam oturt istersen aradan interceptor yada assault frigate kasarsın cok eglenceli gemilerdir pvp icin baktın ki pvp ye alıstın recon ship yada interdector e gidersin bu arada i bakmıssın 15 milyon sp olmus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar