Dolis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 [spo][/url]http://i218.photobucket.com/albums/cc229/atakancankorur/cametkisi.jpg [/spo] [spo][url]http://i218.photobucket.com/albums/cc229/atakancankorur/renk3.jpg [/spo] [spo]http://i218.photobucket.com/albums/cc229/atakancankorur/REnk2.jpg [/spo] [spo]http://i218.photobucket.com/albums/cc229/atakancankorur/REnk1.jpg [/spo] Bunlar yeni renkli çalışmaya başlamalarım Yamukluklar fotoğraf makinasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 img tagına alsaydın ya.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 düzeltilmisi [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] tmdr ish oldu Bu arada tekrar sölüyorum dikey objelerdeki yamukluklar tamamen fotoğraf makinasındandır ayrıca siliklikte fotoğraf makinasından telefonla bu kadar oluyo :) [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 22:11 tarihinde, Dolis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Pek birşey anlaşılmıyor. Oran hatası var mı,perspektif hatası mı var yoksa çekimden mi belli değil. Ton değerleri anlaşılmıyor. Bir yorum yapılabileceğini sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 doru diyosun perspektif oran orantı fln hatalı deilde foto makinasından olduğu bariz belli oluyo kitaplı fotoda kitap baya komedi duruyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 perspektif ve oranlarda fazlasıyla hatalı çizimler. ama düzeltebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 4. yazısım perspektif hataları fotoğraf makinasından kaynaklı benden deil :) ztn okulada girdim gsf ye artık sadece proje çizerm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ya makineden çekimden bile olsa mesela son çiziminde bariz oran hatası var. bardakta falan. boşver yine de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 fotoraftan cizimden cok anlamam ama fotoraftan böle bozulmaz perspektif. hanı objektifin bi tarafı 50 mm diğer tarafı 10mm'den bi anda 120'e falan doğru bozulmuyosa... ne bilyim garip yanı. neyse konu bu dğeil, geliştirmek istiyosan oldu işte demeyip daha cok kasman memnun olmaman gerekiyo işte, demek istediğim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bence de perspektif ve form hataları var gibi. Fotoğraf tek yöne büker resmi. Tonla,kuru boyayla bu kadar haşır neşir olmadan önce temelini sağlam oturtmalısın. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 02:37 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: burtonesk üye [şikayet et] § 14 Eylül 2007, Cuma - 02:31 [ özel msj ] ya makineden çekimden bile olsa mesela son çiziminde bariz oran hatası var. bardakta falan. boşver yine de=) tool ahah tabi ya olsun boşver (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: Bence de perspektif ve form hataları var gibi. Fotoğraf tek yöne büker resmi. Tonla,kuru boyayla bu kadar haşır neşir olmadan önce temelini sağlam oturtmalısın söle bi durum var ztn normal çizimlerimde onlar oturmus durumdaki üniversiteye bölüm birincisi olarak girdim :) dediğim gibi keske normalini gösterebilsem bnm telefonun kamera boktan babam bi ara verirse foto makinasını çekerim biraz daha yollarım :) ama dediklerinize saygılıyım tskler yorumlar için belkide hatalıyımda görmüyorm renklilerde ama son fotoda şişe baya boş hatalar olabilir cnm daha üniye bile girmedim :) sadece bunların adam gibi foto makinasıyla çekilenlerini buraya yollamaya çalışacağınm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 öh bi fotoğraf makinası bu kadar mı kötü olur o kitap ne kardeşim komple başka diyarlara kaymış d: güzel çizimlerin ama üniversiteye bölüm birincisi olarak giren birinden daha güzel şeyler beklerdim ben şahsen çünkü etrafımda o sınavlara hazırlanan insanlar oldu gördüm. yine de çizmeyi seviyorsan ve üniversiteye girdiysen önünde bir engel yok demektir ilerde mutlaka çok iyi olursun. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 05:27 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 teşekkürlerde o kitabın o kadar yamuk olma ihtimali varmı bide? yada şişelerin kıçlarının elipsten bozma daire gibi durması fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Son bardak yamuk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 karakalem olanı beğendim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 son bakcakta sağ tarafın tutma yerine kıçı yamuk gibi geliyo ama normalde deil ayrıca kara kalem içinde tsk ederim bunlar ztn kuru boya 2-3 denememdi karakalem olanlarda malzeme anlatımı ve proje amaçlı çizimlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Evet bence de ilki diğerlerinden daha güzel d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 hee bu arada son çizimdeli bardak a baktmda gerçeğindede az bi oynama olmus haklsınızda o kitap çok komedi yani dümdüz kitap fena kaymıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar