Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

!!Paticik wall paper!!(yarısma fikiri bi bakın hoşunuza gidebilir)

umutsavaci

Öne çıkan mesajlar

Bence harika bir fikir. Ama uzun bir zaman dilimi olsun ki güzel çalışmalar çıksın. Bir de Mod'umuz şöyle esaslı kurallar koysun. O zaman gerçekten süper bir wallpaper çıkar. Hadi bakalım ben topu horace e atıyım...[hline]SadButcher, 19 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki:
Bu gün bir arkadaşımlar konuşuyorduk Paschandale için "Nurtopu gibi bi Hallowed Be Thy Name imiz oldu" dedi pek güldüm
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel böyle şeyler ama modların desteklemesi, forumlarda sadece bir thread olmaktan öteye geçirmeleri gerekir. Yoksa bir çoğumuzun haberi bile olmaz..

+1[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Artisan
Sosyal ağlarda paylaş

evet evet bence çok iyi bir fikir, ama kurallar olmalı, mesela boyutlar, 800x600 1024x768 vsvs, sonra paticik yazısı ve paticik logosu hakkında belli şeyler, belki paticiin resmi logosunu kullanmaka zorunlu olur walllarda sonna ne biliim tam bi organizasyon havasında oolmalı, yani horace e hadi artık bak şuraya diyorum, ama gerçekten uzun bir zaman dilimi verilsin, mesela ben kendimden örnek veriim, hafta içi izmitte yurttayım, hafta sonu istanbuyla geliorum, yani yannızca 2 gün bilgisayarla uraşabiliorum, bunnarda göz önüne alınırsa uzun bir süre en iisi...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Sosyal ağlarda paylaş

1024x768 boyutlarında olcak.
başka bişeye gerek yok.
buraya post ederken 640x480 boyutlarında post ediniz.
bir de büyük versiyonuna link veriniz. paticik logosu gibi bişelere gerek yok. geri kalanı eleme yoluyla halledilir. güzel fikir arkideşler. yapmak isteyip yapamadıınız şeyler olursa başta ben ve anlayan tüm diğer arkadaşlar yanınızda oluruz yardım etmek için. sıvayın kolları...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Sosyal ağlarda paylaş

hatta 1600x1200 çalışılırsa büyütüp deforme etmeye gerek kalmadan ben de kullanabilirim. zaten birazcıcık büyük olması iyi olur. en azından orta büyüklükte bir baskıyı da orta derece bir kaliteyle alabiliriz gerektiğinde.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben trende izmite dönerken bi kaç elle çizim yaptım ama artık onnarı anca 2 hafta sonna yapambilirim... bu hafta sonu da ankaraya cumhuriyeitn 80. yılı yürüyüşüne gidiorum... bide vizeler başlıo vsvsvsvs... ancak 2-3 haftaya böle bişeler çıkar milletten zati...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zed, 20 October 2003 13:35 tarihinde demiş ki:
neden 1024x768 yapıyosunuz onu anlamadım. kullanan kalmadı pek sanırım. 1280x1024 yapsanız daha iyi olur, 1024x768 kullanmak isteyen de küçültür kullanır.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]

ezhua benim diğer bilgisayar 800x600
14" ekranı vardı aah ah özledim şimdi[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki:
Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası
[ oh my gooood, oh my goooooood.... ]
I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben lotr2 ile ilgili 2 tane yapmıştım bahar aylarında şimdi aklıma geldi.

Beğeninize sunuyorum ...

1

2

yorumlarınızı beklerim 8-)

[Bu mesaj mexinth tarafından 24 October 2003 01:19 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj mexinth tarafından 24 October 2003 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...