Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 bu oyuna baslamayı dusunuyorum ne yapmam gerek oyun hakkında bılgım sıfır neyın nesıdır ne yapılır nasıl oynanır bılmıyorum yardımlarınızı beklıyorum cdsını yada oyunu ızmırde nerde bula bılırım...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 İmzana bayıldım :) bende bir alıntı yapiyorum umarim yanliş anlamazsin. Kuran-i Kerim Alak süresi 3. : OKU! :) batu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 hazır kuran açmışken birisinin sana cd yollaması için dua etmeye başla[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 writerim bozuk kendi sb cdm arkadaşımda bilmiyorum sanırım duaların tutmuş =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 said: Mighty_THoR, 23 October 2003 19:10 tarihinde demiş ki: hazır kuran açmışken birisinin sana cd yollaması için dua etmeye başla[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... cd bulmak kolay merak etme[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 cd yi buluyorsan ozaman bana sb nin piyasadaki en iyi ve öğrenmesi en kolay mmorpg olduğunu söylemek kalıyor free traildan bir cd key alıp oyuna başlıyabilirsin gerisini oyun içinde uygulamalı anlatırız[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar