Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Xtreme mod kullanıyorum yine buraya açtığım bi topikten aldığım tavsiyeyle. mod süper sürekli dl yapıyo fln ama mesela emule açık, müzik çalıyo, firefox açık diyelim. böyle arada bişi oluyo bilgisyar mal oluyo. imleç hareket ediyo ama bişeyi tıklayamıyo, mouse un scroll da çalışmıyo. ama mesela winamp ın saniyesi ilerliyo o altındaki renki şeyler hareket ediyo müzik de çalışıyo. mesela bu mesajı yazarken de oldu yazı kesiliyo tekrar kendine gelince yazdığım harfler birden beliriyo fln. emule den olduğuna eminim çünkü o kapalı olunca sorun yok. nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ram kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ram'le ne alakasi var aga, 64 ram win 2000 bile o dediklerini yapar yani : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 512. ki üstelik bilgisyarımda görsel olarak kasacak hiç bişi yoktur yani rami kasmasın diye. eskiden kullandığım modlar yapmazdı bunu bi bu extreme yaptı. ondan da vazgeçemiyorum iyi dl yapıyo şerefsiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Dediğin problem olduğunda taskmanager'ı açıp emule.exe nin cpu yu ne kadar kullanıdığına bi bak. Muhtemelen ya tamamına yakınını ya da tamamını kullanıyordur. Eğer öyleyse sağa tıklayıp öncelik atadan normalin altını seçip, öyle kullanmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 başka şarkıya geçerken mi yapıyo tam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bazen dediğin, yükleme tamamlanınca dosyaları birleştirip gelen dosyalar klasorune attığı zamandır. o zaman kasar baya iyi ram lazım. birde xtreme modun bir çok özelliği var o yüzdende kastırır. daha hafif bi emule programı denemeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 evet ben de onu düşünüyorum da dosyanın bitmesine çok var. indirdiğim dosyayı krediyi fln yeni yükleyeceğim bi emule moduna nasıl aktarabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ayarlardan Xtreme I e gir aşşada işlem önceligi var "normal"de olmalı o. kendi kendine normal üstüne almıştı bi kere aynı şey oluyordu bendede. cpu kullanımı 4-5 saniyeligine %99 falan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kredi olayını falan geç onlar senin bilgisayarda tutulmuyor. dl leri aktarmak içinde yapman gereken tek şey yeni emulede araçlardan içe aktar diyip daha önceki temprory downloaded files klasorunu seçmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kralsın daesu yarım saattir deniyorum hiç takılmadı. herkese benden rep edit: başka bişi sorucam. bu xtreme niye bi kullanıcıdan 9.32mb çektikten sonra durduruyo? kaynak listesine bakıyorum bisürü var 9.32mb çekmişim adamdan ve sırada tekrar geriye düşmüşüm adamda beklemem gerekiyo bi de downloadum uploadumdan az olmasına rağmen avgQR de bazı adamlar +800 geçirmiş. çoğundan sırada -puan alıp öne geçmeme rağmen arada bikaç tane var + sıra aldığım [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 23:16 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar