Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emule'ün deli kasması

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

Xtreme mod kullanıyorum yine buraya açtığım bi topikten aldığım tavsiyeyle. mod süper sürekli dl yapıyo fln ama mesela emule açık, müzik çalıyo, firefox açık diyelim. böyle arada bişi oluyo bilgisyar mal oluyo. imleç hareket ediyo ama bişeyi tıklayamıyo, mouse un scroll da çalışmıyo. ama mesela winamp ın saniyesi ilerliyo o altındaki renki şeyler hareket ediyo müzik de çalışıyo. mesela bu mesajı yazarken de oldu yazı kesiliyo tekrar kendine gelince yazdığım harfler birden beliriyo fln. emule den olduğuna eminim çünkü o kapalı olunca sorun yok. nedendir?
Sosyal ağlarda paylaş

kralsın daesu yarım saattir deniyorum hiç takılmadı. herkese benden rep

edit: başka bişi sorucam. bu xtreme niye bi kullanıcıdan 9.32mb çektikten sonra durduruyo? kaynak listesine bakıyorum bisürü var 9.32mb çekmişim adamdan ve sırada tekrar geriye düşmüşüm adamda beklemem gerekiyo

bi de downloadum uploadumdan az olmasına rağmen avgQR de bazı adamlar +800 geçirmiş. çoğundan sırada -puan alıp öne geçmeme rağmen arada bikaç tane var + sıra aldığım

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 23:16 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...