Dennis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Evet efm pvp serverındaki troll mageimi oyunu bıraktıgım için satıyorum. Migrate 1 ay içinde falan açılcak galiba belki de açılmıştır. Tüm heroic keyler var rep durumu da gayet iyi. Pvp için gear kasmıstım 10 k hp, 280 falan resillence vardı pvp gearle, pve geari de iyi durumda. Enchantları tamam, wow+tbc kutuları,fatura falan hepsiyle satıyorum fiyat 200 ytl. pm meah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bugun icin 150 ytl ye dustum, yoksa expansionı beklicem =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 iki oyun toplamda 120 yapiyo zaten.. sattigina yazik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 geçen 130 a hunter sattım ben fiyatlar böyle; epici yoksa level 70 olmasının bi manası yok alıcı açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 epic var ya ole dandik bi karakter degil =) hatta 1-2 parça hariç pve gear i epic , o 1-2 parça da rare setten. Pvp setinde de 2 gladiator var, honorla alınan set parcaları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yok ya güsel değil ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yav çok imba demiyorum da iste t4 glove, karazhan itemları, thrallmar rep den sword, badgelarla alınan epicler falan filan.Çoğu itemı epic yani :P molten armorla yüzde 35 critic, 700 küsür de dmg vardı fire talentlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yine de güsel değil abartmışsın ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar