heracles1986 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ya şeker kardeşim bak istediğini de ama yazdığınız entry lere bakınca açık açık oruç tutanlara karşı bişeyler yapıosunuz yazık yapmayın oruç tutmamakla iyi yada kötü kendiniz için yapıyosunuz ama; biz oruç tutarak sabrımızı test ediyoruz ... azıcık saygıyı hak etmiyomuyuz? en azından bu tip konuları iftar dan snra yazarsanız herkes memnun olur onun yerine oruç tutmanın faydalarından geçmiş ramazan aylarındaki iftar hikayelerinizi felan tartışında azıcık nezih bi forum olalım tabi böle hikayeleriniz varsa.. [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 16:37 tarihinde, heracles1986 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bağlaç olan -de ayrı yazılır dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 tamam bidahakine aklımda bulunsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ben de acıktım :( üstelik hastalanıyorum sanırım ateşim fln çıkıo :( yarın oruç tutmicam o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Tüm günahları işlemeye hazırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: ancak sacma bi uyari olmus hic sevmem boyle "tutanlara saygı duyun da bık bık bık" konusanlari:) karisaman sen kimseye Tutmadığın belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 valla ben sahurda çok az yedim rahatça uyuyim diye açlıktan ölüyorummm :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 hadi ıkının az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bu kadar da olmazki dedirten topik (bkz:forumda sözlük havas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 1 saat 47 dk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Tutmak istemiştim, unuttum ama =/ Neyse bi gün farkla başlarız napalım artık, sigarayı da azaltmam lazımdı zaten ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bu gece sahurdaaa gönlüm hovardaaa [spo] (a-cık-tım)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 19.27de okuncak ha gayret az kaldı dicemde diyemiyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 elele tutuşalım ve hep birlikte ıkınalım arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar