elma Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 merhaba Az önce patideydim laptoptan giriyordum. Arkamda hafif bir güneş ışığı vardı ekrana yansıyordu. Monitör önce biraz kararıp açıldı sonra bir anda simsiyah oldu. Ama dikkatlı bakınca çok silik görebiliyorum yazıları falan. Kaç kere reset attım işe yaramadı yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 http://www.darkhardware.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2987bununla alakalı olabilir mi? [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 11:52 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 acaba reset attığında ilk post screen dede(yada logonun olduğu yerde) ekran karanlıklıkmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ya acaba ekranı kapatmış olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaiz65 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 eveto sorun bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 laptopun uzerindeki 'ekranin kapandigini belirten tus'un basili kalmis olabilir. fiziksel birsey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Laptop ekranlarında al kısmında florasan vardır. Muhtemelen yaonda bir temassızlık olmuştur yada tamamen gitmiştir. Yeni florasan taktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar