Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakimiyet film

Daesu

Öne çıkan mesajlar

kısa film
laf arasında arkadaş yolladı.2 sene ugraşmışlar emege saygı diye takılıyorlar felaket kötü bi yapım.harcanan zamana yazık.

şurdan izleyebilirsiniz ama ben rastlarsanız karşınıza cıkarsa kaçın diye actım bu başlıgı
http://www.hakimiyetfilm.com/

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 02:36 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

alican serbest dragonlance i çeken eleman yaw
sihir kafe tayfası bunlar hep :D
kısa-amatör film çekerken bi kaç kurala dikkat etmek lazım
1. abartma
2. abartma
3. abartma

bu arada replikler ve seslendirme iğrenç.
acemi oyuncuların hareketleri iğrenç ötesi.
film yönetilmemiş.
konu güzel.
efektlere hayran kaldım.
ama sırf emeğe saygı geyiğiyle bravo diyemicem.
daha iyisini bekliyoruz. eminim yapacaklarına.

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 03:37 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer forumlarada yazdım burayada yazayım.
Emeğe saygı falan diyemem. Ben bu filmi uzun zamandır bekliyordum, umutluydum çok. Çünkü başarılı olsaydı birçok şeyi değiştirirdi fakat film rezalet.

cenx çok iyi söylemiş: film yönetilmemiş. Zaten bütün sorunda orda başlıyor. Şevket Çoruh'u falan oynatmışlarda adam gibi bir karakter yarat bari. 1 cümle vermekle olmuyor. Yani bunca uzun zaman alan bir projede düşünülememiş o kadar çok şey varki, bu adamlardan artık düzgün bir beklemiyorum ne yazık ki. Yani onca şey çekmişler, hatalardan ders almamışlar hiç. Aynı yolda aynı amatörlükte devam. Efekt koyarak bir sonraki seviyeye geçilmiyor, sinematografi yok, çekimler kötü, sesler rezalet, dialoglar sürünüyor, komik gözüküyor.

Filmde abartı mavi tonlar var, hiçbirşey görünmüyor zaten. Ancak şehiri yani 2D efekti görüyoruz.

Yani fazla yüklenmek istemiyorum ama elimden gelmiyor. Büyük hayalkırıklığı.
Sosyal ağlarda paylaş

Yönetmen açıklama yapmış neden filmin bu kadar kötü olduğuna dair.

2 günlük çekim planında makyaj yüzünden aksaklık olmuş ve çekimler ancak yarım gün sürebilmiş falan. Böyle bir olay yaşandıysa başka bir gün tekrar ekip toplanmalı ve çekimler tekrar gerçekleşmeli.

Bizim başımızada geldi böyle bişey. Çekime başladık, bir sürü şey aksadı, baktık olmuyor o günün ortasında direk çekimi 2 hafta erteledik ve baştan başladık. Ortaya çok daha iyi bir iş çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...