Volfied Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Aranizda oyunu indiren/alamn var mi bilmiyorum, ama eger korku hikayelerinden, esoteric gondermelerden, internette degisik sitelere girmekten ve adventure dan hoslanan biriyseniz bu oyunu kesin indirin. Basinda size bir film gosteriliyor, ve Phoenix adinda bir kisinin bu cd yi firmaya yolladigi (www.skl-network.com) ve ipuclari icerdigini soyluyor. Oyuna bir nik ve e mail adresi ile kayit oluyorsunuz. Surekli ipuclari, bulamcalari cozmenizde kullanabileceginiz minik program adresleri yollaniyor. Adventure seviyorsaniz, ve Point and Click den biraz farkli bir sey istiyorsaniz kesin deneyin oyunu, cok seveceksiniz. www.inmemoriam-thegame.com Official sitesi[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 nereye kayıt olucam bulamadım birde phoenıx laira girdim birşey yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Oyunu satin alman gerek, ya da indirmen 2 cd lik bir oyun. BItirdim oyunu, cok gicik sonu, bitirenler gorur[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 bi dakka ben bu indirme olayını anlayamadım indirmeden kastınız oyun bedava internetten indirilebiliniomu yoksa sharereactor'u mu kastediosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar