h1v Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Eurosportun reklamlarında çıkıyor, böyle enstrümental bi şarkı. haberlere falanda fon müziği yapıyorlar son dönemde. eurosportta işte bu ay ispanya bisiklet turu, amerika açık vs. vs. sayarken bir bisikletçi düşüyor falan öyle bir reklamı var onda çalıyor.
Hell_Angel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ahaha ben sölicemm Franz Ferdinand - Take Me Out 10 numara parca cok egleniyorum dinlerken =)
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 enstrümental mi ya o:P Eğer kemanlı orkestralı bişey diyosan biliyorum o şarkıyı, ama ismini bilmiyorum. Ben Lord Of The Rings II: The Two Towers soundtrack diye aratıp bulmuştum limewire da filan. Requiem for a Dream diye aratınca da çıkabilir.Çünkü onun müziğinin tempolusuydu yanılmıyosam.
Hell_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 @shadowfury senin dedigin sarkıda GMS - Juice
h1v Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 oha franz ne alaka:D requiem for a dream- lux aeterna imiş.
Hell_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=QbQNtQ6ap0c kastettigin video bu değil ama ben bunu gördüm bunu söyledim yani ne alakası fln yok
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 insanların sorularına "konunun" dışında bildiğimiz bir cevap ile değil de, sorunun asıl cevabı ile yaklaşsak keşke. adam neyi soruyor, sen alakasız bir şey söylüyosun. sonra da ne ne alakası falan demişsin.
Öne çıkan mesajlar