Sum41 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Merahaba arkadaslar baktım bu oyun güzel alamaya karar verdim ya arama tusundan aradım ve www.dragon.ca yı gosterdiler ama calısmıo mu ne orası sorry morry fln dıo Nerden alabilirim Ya Daocun resmi sitesinde 19.95 sent dio Ama orası turkiyeye yolluyomu arkadaslar yardım arattım gercekten arattım ama bulamadım yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wedge Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 ben de bayagı bir ugrastim ismarlayacak yer bulabilmek icin bunları buldum yollayan us version icin www.dvdboxoffice.com var buradaki fiyatlar kanada doları hesabiyla kanada doları yaklasık 1 milyon sanirim yalnız bu site kredi karti scani falan istiyor eu version icin de http://ukpcgames.com adresini buldum guvenilir mi bilmiyorum ama 2 gun once ısmarladım eh artık guvenilirdir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 abi scan ne credi kartı scanı ? Hem ben daocun resmi sitesinden alacaktım alamazmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 bide ne iş acaba bilen varmı email adresime Böle Serial number geldi www.daoc.it diye bi yer Bi girdin fransızca direk cıktım ne iş acaba arkadaslar bilen varsa yada oynayan varsa fransız serverinde artık ne serveri bilmıyorum ama yardım ederse cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 italyan serverı o galiba burada birkaç kişi vardı orada oynayan sanırım dragon'dan alışveriş yapmak riskli olmaya başladı bence de, dominus zamanında pek güvenilir olmadığını söylemişti zaten, ben kendim yaşadığım bir problemi de hallettiğim için şahsen bir sorun yaşamadım ciddi anlamda ama buradaki birkaç kişinin yaşadığını ve uğraşmak zorunda kaldıklarını [hala da uğraşıyolar] düşünürsek oradan alışveriş etmemek gerektiği sonucuna varabiliriz bence =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 her zaman onerdim simdide onereyim; ChipsBits burdan US versiyonunu alabilirsin. kendim dahil burdan alanlarda sorun ciktigini gormedim.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 saolun arkadaslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 chips güvenlidir ancak tr ye postayla değil kuryeyle yolluyorlar fiyatı 100$ yi bulabilir.[hline]Alexi Septimus , Necromancers [=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Sallas ozaman :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 genelde hepsi öyle yolluyor zaten sadece yöntem farkı var ground mail de olsa ups/dhl/fedex ile gelebiliyor, air mail de olsa... yani şöyle diyim bana 10 dolar kargo masrafıyla da paket geldi dhlden, chips gibi 50 dolar masrafla da geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 abi arkadas 100 dolar dio ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Şey Bana DAOC CD si yollicak warmı? Eğer yollicaksanız ICq dan konusalım 151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 tamam işte oyunla birlikte 80-100 edebilir oyun bedava değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 abi normalde 50 dolar falan Değilmi neden 2 katını ödiyim okadar param yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 yahu tabi ki ödeme =) biz sadece durumu anlatmaya çalışıyoruz ama şunu da göz ardı etme, ucuza getirteyim derken güvenilir olmayan sitelere de pek yönelme, çok ucuza alabildiğin yerler de var ama son zamanlarda keleklik yapmaya başladılar, 50 dolara alim derken 50yi kaptırıp sonra bi 50 daha vermek de var işin içinde malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Black peki bana CD yi yollayabilirmisin amerikadaki arkadasımdan Acc aldımda Yeni Daoc almıs o Olay Nası olmus bilyonmu Adam Almıs Box u Dier adama satacakmıs adam yok etrafta 1 2 hafta beklemiş vede Gelmemmiş adam aramamış Bana verdi Şimdi :) Bana cd si lazım 151227036 ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 sende acount varsa ne arıyosun o zaman CD bulman yeter ben yollayamıyorum malesef =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 abi işte dün aldım arkadaştan acc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar