Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 kıçına maydonoz tıkalım ne tüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Orçun lale misin agacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 aga rokasız gitmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 kasabım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 tu ne yet pas demisti ünlü fransiz düsünürü le xaenin de la taillard espinasse de camembert. meali; yetemeng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Yetteau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 şemsiye değil şemşiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Seni sevmiyoruz. Lütfen dişini sık ve Fransa'da kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 dasdas * tahtaya vurur * dağlara taşlara uçan kuşlara,allah benim başıma vermesin böyle olay pls. * kendi kendine isveçte sıkılırsa böyle topic açmayacağına yemin eder * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Korax, oraya gitmeden önce Türkiye'ye binbir laf sokup garip gurup şeyler söylemezsen kimsenin böyle tepkiler vereceğini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ahah dur [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 19:02 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 said: Werewolf üye [şikayet et] § 12 Eylül 2007, Çarşamba - 19:01 [ özel msj ] Mahkeme böyle olur +rep. AUHAUAHAUAHUAHAUAUHAAUHAUHAUAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 DELIKANLI ADAM DÜZENLEME YAPMAZ ARKADAŞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Vay it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 cry more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Accountu bıraktım. Şifre için pm agas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 kaç gb war ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Tüm arşivim burada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 yakalayın vurun edikci serefsize! :) yok canım ne olursa olsun,ben ülkemi seviyorum.İsveç'e gitme olayı sevgi aşk olayı var ama eninde sonunda öyle biyere dayanıyoki olay tamamen duygusal yani.İsterdimki benimde eşim gelsin Türkiye'ye,beraber yaşayalım kendi kültürümüzle,adamakıllı.Maalesef benim iş alanımda(müzik) çok daha avantajlı orası burdan.Unutmadan 100 mbit internette 60 lira :D Yinede türkiye'den asla vazgeçmem,bigün eşimide alıp dönücem elbet.Başlangıç için demiyorum ama sonrasında senede enaz 3-4 kere rahat gelip giderim muhtemelen. Kolay kazanmamışız bu toprakları nerden nereye,bu ülke için ölecek birsürü vatan evladı var,onlardan biride benim elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Irçını satmış Allah'ın vatan hayını! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Bu ne, yıllardır biriktirdiğiniz ayarcı resimleri koyma fırsatı mı? İnternette değil de gözümün önünde böyle tepki verse birileri, birisine, gözümü kapar dalardım walla. Çokpis laf sokar küfür de ederdim ama işte burda edince klavye delikanlısı olunuyo. Ayrıca Bedenavcıalrının İstilası mükemmel bir filmdir. Resim hem alakasız hem de komik değil, çok başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 aga gel dal bana bekliyorum. cumartesi halı saha maçındayım. klavye delikanlısısınız diyip de ona buna dalarım diye yazmak da süpermiş. [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 19:36 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar