Alis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 unknown zipidi dibidi markasini driverini cdsini bulamadim ama arkasindaki koddan destekledigi softwareleri buldum yukledim ama usb daha bluetoothu tanimiyor anlayamadim ne yapmaliyim ? sekil A resim : [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bluesoleil yüklüyorsun, o kendisi herşeyi ayarlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 oda gormuyor onu yukledim zaten ... bluetooth not found diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bluetooth Class1 BT-5232 yazan çin malı dandik bi usb bluetooth almıştım, onu bluesoleil çalıştırmıştı bir tek.. üzerinde hiçbirşey yazmıyormu ? marka model falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Oda yazmiyor yazsa bile farketmez usb'den tanimiyalmiyorum bluetooth'u cok enteresan onceden taniyordu simdi tanimiyordu ama onceden driver yuklu degildi calistiramiyordum bohuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bu konuda belki linux ün bir yardımı dokunabilir.herhangi bi live cd ile sistemi açıp konsoldayken usb ye cihazı taktıktan sonra lspci ve lsusb -v komutları ile ürüne ait bilgi alabilme olasılığın çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 denedim centos var onla denedim cix ubuntu ile denedim olmadi ... feleyim dondu ya telefon kasiyor ondaki resimleri gecircem makineye geciremiyom :) puuuuuuhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 üstünde ne yazıo cihazın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Birsey yazmiyor delirdim... actim kutusunu id kodundan hangi softwareleri destekledigini buldum BTM - USBA-1 id kodu... blusolein kurdum cix zaten driverda olsa ok diyecem ama aygiti tanimiyor simdide... anlamadim bozulmus olamaz cunku daha bir kac saat oncesine kadar driverlarini yuklemeden once taniyordu... entersan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 usb 2.0'ın yüklü olduğundan emin ol..daha önceden görüyordum demişsin bir de yanlış okumadıysam..aynı şeyi ben de yaşamış,usb2.0 driverlarını refreshleyerek çözmüştüm.. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 09:16 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar