Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Usb bluetooth tanimiyor..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

unknown zipidi dibidi markasini driverini cdsini bulamadim ama arkasindaki koddan destekledigi softwareleri buldum yukledim ama usb daha bluetoothu tanimiyor anlayamadim ne yapmaliyim ?

sekil A resim :

[spo] [/spo]

Mesaj tarihi:
Oda yazmiyor yazsa bile farketmez usb'den tanimiyalmiyorum bluetooth'u cok enteresan onceden taniyordu simdi tanimiyordu ama onceden driver yuklu degildi calistiramiyordum bohuhuh
Mesaj tarihi:
bu konuda belki linux ün bir yardımı dokunabilir.herhangi bi live cd ile sistemi açıp konsoldayken usb ye cihazı taktıktan sonra lspci ve
lsusb -v

komutları ile ürüne ait bilgi alabilme olasılığın çok yüksek.
Mesaj tarihi:
denedim centos var onla denedim cix ubuntu ile denedim olmadi ... feleyim dondu ya telefon kasiyor ondaki resimleri gecircem makineye geciremiyom :) puuuuuuhhhhhhhhh
Mesaj tarihi:
Birsey yazmiyor delirdim...

actim kutusunu id kodundan hangi softwareleri destekledigini buldum

BTM - USBA-1 id kodu...

blusolein kurdum cix zaten driverda olsa ok diyecem ama aygiti tanimiyor simdide... anlamadim bozulmus olamaz cunku daha bir kac saat oncesine kadar driverlarini yuklemeden once taniyordu... entersan..
Mesaj tarihi:
usb 2.0'ın yüklü olduğundan emin ol..daha önceden görüyordum demişsin bir de yanlış okumadıysam..aynı şeyi ben de yaşamış,usb2.0 driverlarını refreshleyerek çözmüştüm..

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 09:16 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...