horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Selamunaleyküm ve besmeleye alerjik değilseniz şu siteye girin, biraz ilerleyin gülün ağlayın. Böyle oluyor işte.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Zuzuzuz Ne bicim bir nefrettiorki web sayfasi acmislar ya Birde kacirmayinli yazilarda var.Sanki son firsat yazisi . " 10 yaziyi biriktir hans i gotur" bir kac ay sonrada "hans i goturme yazilarini kacirdinizmi....Uzlumeyin. Simdi ultra mega super herkul yazisi var. bu yazi toplamda tam 8 sayfa olup vidi vidi vidi" Son firsta yazilari. Yarin sitemizde [hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim [Bu mesaj The_Guardian tarafından 17 October 2003 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 biraz daha incele anlarsın.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Bende Anti-Kübra sitesi açıcam iyeeeeeyt tutmayın ülen beni.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Moncain, 17 October 2003 17:52 tarihinde demiş ki: ne gereksiz bi quote yarabbim! /ema anti-sinüs,kosinüs. [Bu mesaj Emaleth tarafından 23 October 2003 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 zuhaha[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 İleri derece şizofreni derim ben :P fakat tamamen inceleyemedimde bu adamlara neresi batmış bunun.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 önüne gelenin rahatça tarikat açabildiği safdil insanları kandırabildiğini gösteren stereotip bir olay diye düşünüyorum. adamlara batmış çünkü öbür adam şarlatan. şarlatanlar sevilmezler.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Bi sıradağları ben yarattım demediği kalmış adamın. Acaba diyorum bende araya bi iki bilimsel laf sıkıştırıp sallamasyon teoriler üresip milleti keklesem, sonradan müslüman olmuş ünlü ispanyol fizikçi Buraque Balthazar diye ortaya çıksam müritlerim olur mu? Bu arada bence hiçte enteresan bir olay değil, ne bekliyorsun cahil insanımızdan? Kendi sorumu cevaplayayım, olur ki hemde ne olur. Okulu falan bırakıp bu işlere yönelmek lazım iyi ekmek var.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bi üstteki mesajda stereotip demişim zaten. normal gerçekten de.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 abi var mı böyle bi insan gerçekten? bi de bunu ciddiye alıp tvye falan çıkarıyolar galiba? lol diyorum başka da bişey demiyorum: lol :lol:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Güzelce dalga geçio sanırım...Bunu yapan insan olamaz[hline]Avatar the Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 lol[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 [hline]Silphatos IceheartSynthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 harbi yardırmış adam neler neler var. yarım günümü ordan sörf yaparak geçirdim. çok eğlendim ama çok da üzüldüm işte..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 eauheu komikmiş lan -cuma günleri net hattı kesilmesi lol yani bu kadar yobazlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Apache, 17 October 2003 18:01 tarihinde demiş ki: said: Moncain, 17 October 2003 17:52 tarihinde demiş ki: Bende Anti-Kübra sitesi açıcam iyeeeeeyt tutmayın ülen beni.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: anti-sinüs,kosinüs. Hehe Anti-Kiboş:Sinoş abi canıma tak etti bu hafta bitircem işi.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Salla ya zaten ayağım kırıldı,rezili rüsvan oldum yedi millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Çok geçmiş olsun Apache.Paticik Ailesi olarak sana bütün içtenliğimizle geçmiş olsun diyoruz.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: İkinci hastalığım ise bir kaza sonucuydu: Mesleğim gereği bir kaza! Örneğin sürücüyseniz, o konuda kaza yaparsınız. Nükleer reaktörleri meslek edindiyseniz kaza da o yönde oluyor. Mezkur reaktörün teslimi için son kalite kontrol testlerini yaparken, epeyce bir becquerel REM dozda radyoaktif kaçağa yakalandım. Kaynar sularda haşlayıp yıkadılar ve "Gitmeden cehennemi" gördüm. Bütün tüyler önce traşlandı, sonra cımbız cımbız alındı. Kaş ve kirpiklerim de dahil... said: ...Neden normal olarak inleyip, sızlanıp yataklara perperişan düşmedim? Ben de bir eksiklik mi var? Aşk ve nefret örneği delilik ile deha arasında gerçekten çok ince bir çizgi mi var? Ben de her insan gibi kompleksli olamaz mıyım? Çok iddia edildiği gibi bana teşhisler konamaz mı? 56,5 yaşındayım acaba ben bir jeriatrik fenomen olamaz mıyım? Her ne kadar halen iyi bir balet olarak zaman zaman sahnelerde çalıp-söylerken, kıpır kıpır dansederken bir yanda inanılmaz bir dinginliğe, hyperaktive yaşantıma rağmen acaba bu jeriatrik bir vak'a olamaz mı?heh, artık hans'ın 100% doğru, süper, pırlanta gibi bir insan olduğunu kanıtlansa bile bütün olay benim için bitmiştir.. [Bu mesaj dom tarafından 17 October 2003 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 *etrafına bakar* nicotinee i goren oldu mu? Neyse gercekten ılgı cekıcı bır site.[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 evet enteresanmış..[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 [hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...William ShakespeareLlama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 hakkaten lol yanı adam için site bile açmışlar zuha[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar