Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni gördüğüm enteresan bir olaydır.

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Zuzuzuz
Ne bicim bir nefrettiorki web sayfasi acmislar ya
Birde kacirmayinli yazilarda var.Sanki son firsat yazisi .
" 10 yaziyi biriktir hans i gotur"
bir kac ay sonrada
"hans i goturme yazilarini kacirdinizmi....Uzlumeyin. Simdi ultra mega super herkul yazisi var. bu yazi toplamda tam 8 sayfa olup vidi vidi vidi"
Son firsta yazilari. Yarin sitemizde
[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :
bi garip hissediyorum walla kendimi
ne hayvani cazibem warmış yauw

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
(olurya bir aksilik olmadi burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim

[Bu mesaj The_Guardian tarafından 17 October 2003 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zuhaha[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki:
Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası
[i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn
wtf is goin on?!
Sosyal ağlarda paylaş

Bi sıradağları ben yarattım demediği kalmış adamın.
Acaba diyorum bende araya bi iki bilimsel laf sıkıştırıp sallamasyon teoriler üresip milleti keklesem, sonradan müslüman olmuş ünlü ispanyol fizikçi Buraque Balthazar diye ortaya çıksam müritlerim olur mu?

Bu arada bence hiçte enteresan bir olay değil, ne bekliyorsun cahil insanımızdan? Kendi sorumu cevaplayayım, olur ki hemde ne olur. Okulu falan bırakıp bu işlere yönelmek lazım iyi ekmek var.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 17 October 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
said:
Moncain, 17 October 2003 17:52 tarihinde demiş ki:
Bende Anti-Kübra sitesi açıcam iyeeeeeyt tutmayın ülen beni.[hline]
Don't panic
No fırfır
This is Turkish Technology

:rock: İcq:170810052 :rock:

anti-sinüs,kosinüs.

Hehe Anti-Kiboş:Sinoş abi canıma tak etti bu hafta bitircem işi.[hline]
Don't panic
No fırfır
This is Turkish Technology

:rock: İcq:170810052 :rock:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
İkinci hastalığım ise bir kaza sonucuydu: Mesleğim gereği bir kaza! Örneğin sürücüyseniz, o konuda kaza yaparsınız. Nükleer reaktörleri meslek edindiyseniz kaza da o yönde oluyor. Mezkur reaktörün teslimi için son kalite kontrol testlerini yaparken, epeyce bir becquerel REM dozda radyoaktif kaçağa yakalandım. Kaynar sularda haşlayıp yıkadılar ve "Gitmeden cehennemi" gördüm. Bütün tüyler önce traşlandı, sonra cımbız cımbız alındı. Kaş ve kirpiklerim de dahil...
said:
...Neden normal olarak inleyip, sızlanıp yataklara perperişan düşmedim? Ben de bir eksiklik mi var? Aşk ve nefret örneği delilik ile deha arasında gerçekten çok ince bir çizgi mi var? Ben de her insan gibi kompleksli olamaz mıyım? Çok iddia edildiği gibi bana teşhisler konamaz mı? 56,5 yaşındayım acaba ben bir jeriatrik fenomen olamaz mıyım? Her ne kadar halen iyi bir balet olarak zaman zaman sahnelerde çalıp-söylerken, kıpır kıpır dansederken bir yanda inanılmaz bir dinginliğe, hyperaktive yaşantıma rağmen acaba bu jeriatrik bir vak'a olamaz mı?
heh, artık hans'ın 100% doğru, süper, pırlanta gibi bir insan olduğunu kanıtlansa bile bütün olay benim için bitmiştir..

[Bu mesaj dom tarafından 17 October 2003 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...