Drigeolf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 saçma sapan class açıp level 10 yapıp siliyorum.Artık canıma tak etti bütün karakterleri sildim.(evet sildim valla).Bana güzel eğlenceli,ip dağıtmak çokda zor olmayan şirin bi class söyleyin.Ortalama bişey olursa daha makbule geçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 işi kolaylaştırayım istemedigim classlar: ma(teknoloji düşmanı) enf(teknoloji özürlüsü) nt(üflesen uçar) mp(zaten uçuyor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 valla o saydıkların oyundaki en eglenceli classlar bence. Onları beyenmediysen ya oyunu beyenmedin ya da ipleri nasil dagtacagini bilmedigin icin kootu oldu karakterler ve sıkıldın[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 fix, fix, fix yourself, gently down the grid.. merly, merly, merly, life is but a dream. be a fixer, today! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 bürokrasiyi severmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 yok absolut saolsun baya bir yardimci oluryor sorunum ip değil ne biliyim şimdi adv oldum zaten bayağı zwevkli(bi nt daha açtım sen öyle değince amaa sahiden fena değilmiş ama ne bileyim benlik değil ben öyle çok güçlü ve çük güçsüz şeyleri sevmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 said: RogueNoir, 19 October 2003 14:19 tarihinde demiş ki: bürokrasiyi severmisin? crat fena olmaz ama boşver artık adv iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 said: dom, 19 October 2003 03:44 tarihinde demiş ki: fix, fix, fix yourself, gently down the grid.. merly, merly, merly, life is but a dream. be a fixer, today! fixer mi iyyk elimde smg ile lömbür lömbür koşacam,bi grid armor çekecem millet bana tiksintiyle bakacak.lame dicek aman yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ayrıca grid armor çekince mavi bir tenis raketine benziyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Açıkçası ben NT'nin üfleyip ucurulabileceği konusuna katılmıyorum. ha meltem'e filan dayanamıyor o başka :)) ama class'ları düşük levellarına göre değerlendirme bence. hem yüksek lvl hemde uygun equipmentla gayet saglam olabilirsin. bence class'ların oyun yapılarını incele ve senin yapına en uygun olduğunu düşündüğün class'la oyna. bak ben ezik ötesi nano-mage NT oynatıyorum ama çok seviyorum char'ımı :)[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 fixerin run speedi yeterli sadece ga yi nerflediler neyseki yok kardesim olmuyo bu fixerlar diger turlu iyi olan yani ise fixerlarin adam akilli silahlari yok bide silahlari olsa bitmisdik iice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 bence sen 5 tane 20 inci level karakterle oyundaki proflari analiz etmek yerine 1 tane 100 + karaktere kas, o zaman sanirim tam zevkini alabilirsin. dusuk levellar herzaman hizli level alindigi icin zevklidir ama guclu bir karakterle oynamak ve ona emek vermis olmak ayri bir tat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Invulon, 20 October 2003 21:08 tarihinde demiş ki: fixerin run speedi yeterli sadece ga yi nerflediler neyseki yok kardesim olmuyo bu fixerlar diger turlu iyi olan yani ise fixerlarin adam akilli silahlari yok bide silahlari olsa bitmisdik iice Fixerin runspeedi yeterli degil iste. Skillerin hangi renk olduguna bakip "hedehodo classin bu skilli cok yuksek" denemiyor ne yazikki. Runspeedde gayet buffable bi olay. RKda Adv/Enfler, SLde Adv ve perklu agentlar fixeri nerdeyse 2ye katliyor. GA nerflenmedi sadece RKda kullaniliyor, hala eskisi gibi calisiyor. Kendi adima fixerlar GAdan kurtuldugu icin gayet memnunum valla.[hline]Chrysaor - The Man Soidia - Spiritual Leader Golestandt - Made Man Uklesh - Initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Günde 4 prof değiştirerek rekor kırıyor Litus :) Bir charın 20+ olsa esas keyif almaya başlıcan ama bir türlü 10u geçirtemedim sana. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Vallahi ben Agent'da karar kıldım herhalde... 23 Agent Qillz Opi Male, 34 Caterwaul'umu da almışım oooh oh :P Bu arada dün bir team mission hadisesinde bir atrox adventurer, bir opi shade, ve daha kötüsü kırmızı meta melee petlerinden biri benden daha fazla vuruyordu, üzüldüm dogrusu, ki 200 küsür crit yapıyoruz burada.... Arada agro alınca seviniyordum hehe... Absolut, agent'la ilgili tavsiyeler varmıdır? Sağı solu devamlı okuyorum gerçı ama... Kolay gelsin herkese :) Qillz u! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 O LVLlarda kesinlikle gripo kullan silah olarak. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=30472[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Tesekkürler Absolut :-) Bu arada kenara nasıl karakter ismi lvl'i felan yazılıyor yahu?? Gripo eidnmek gerek demekki, hmm bakalım aksama bir tane bulabilecekmiyim, missionlarda cikiyor mu bu alet? Yoksa boss drop mu? Qillz u! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Basic ve advanced shoplarda şanslı isen satılıyor Gripo (http://aodb.info/showitem.asp?AOID=123978. QL50ye kadar ancak var oyunda. Ve ql 50 olan yanılmıyorsam shoplarda yok. Kenara isim yazdırmak nasıldı hatırlamıyorum ama bir ihtimal ayarlardan olabilir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Unvan Hedesinden AO Ile ildigili bolume nickini yazarsan eklenir. ha bide GA nerflendi derken yanlis hatirlamiyorsam bazi perklerle GA yi saf disi birakabiliyor sanirim yada bazi nanolar tam hatirlamiyorum ama yeni bisi olmasi lazim :D Runspeedin de etkisi cok olmuyomu cry? yani bi kere bi fixerla duel yapmisdim elemana attack vermek icin mousela secememisdim 10sn :) Yesil skiller ucuz ama her zaman kullanisli degil zaten bknz tutoring yada doc icin pharma tech bes para etmez verdigin ip ye bile degmicek bi skill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 hmm agent tavsiyesi istemissin, aggro aldiginda pek sevinme derim kuyrugu bacak arana kistirip kac ayrica ctrl+tab clanlari tablar friend tab hesabi GA hala iyi bence ama rubikada kim kaldi ki[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Agro alırsan da sorun değil açarsın TMSni veya basarsın healini olmadı yaparsın calm. :) Ama sen genede tank olamaya çalışırsan daha iyi olur teamde :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 çok gördük o TMS basan agent'ların help help öeeehhhh dediğini. Neuro derki bak nt gibi efendi ol senden uzun boylu bir şeye vurma. örneğin: citir vs neuro winner is citir neden? çünkü hem benden uzun hem şişko :)) şaka bir yana false prof calm sayesinde aggro'yu başkasına satatarak çok rahat ilerlersin eğer iyi bir aggro holder enf bulabilirseniz ki son zamanlarda pek rastlamamıştım twinkle bunun sebebi iyi aggro holderların coğu aştı kendini pek sorun yaşamıyabilirsin. eskiden altta linki olan nukeler yokken IEF diye bir nuke kullanırdı NT'ler hatırlayanlar vardır. NT'lerin en iyi nuke'ü idi aynı zamanda %80 aggro enhance vardı nuke'de bir koyuyorrdun nuke mob allah diyip dalıyordu sana :) bu durumla bir ief bir calm ile çok uzun süre idare edebildim. buna benzer bir tarz senin içinde işe yarayabilir. TMS'ye çok güvenme derim çünkü false prof'taki nano skill debuff'ı ile yapabileceğin tms pek işine yaramayabilir tabi rojad asli daha iyi bilir o başka.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 tekrar yenmek istiorum geri gel :p[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar