C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Kız arkadaşın yoktur benim gibi ağlarsın neden yok neden olmuyor beklersin kız sana gelecekmiş gibi. Sonra kız arkadaşın olur dünyalar senindir hele güzel falansa bir de.. Sonra bi zaman sonra ayrılırsın dünya başına yıkılır hayatı kendine zindan edersin saçlarını dökersin benim gibi. En iyisi boş ver sen kafaya takma dışarda gez dolaş geçen bütün kızlara bak hepsi benim de. Psikolojik olarak rahatlat kendini ego'ya çalış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yaratıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 tikkycemal wow oynuyordu bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Dedim ne alaka böyle saçma sapan bir soru ve 7 sayfalık post?! Meğer tikkycemal miş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ardeth said: çıkıp da terkedilmemek en kötüsü olur sdfs kız dediğin taktın mı koluna, çaktın mı duvara yakışır (evet ikisine de yakışır) sonraa türkiye kıtalar arası bir ülke olmasından dolayı yüksek jeopolitik öneme sahiptir sorraaa bugün bayram, en güzel kıyafetlerimizi giyip büyüklerimizin ellerinden öpüp şeker ve para istemeliyiz ahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bulup ta öpmemek var öpüpte oksamamak var oksayita ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 elizabet en kötüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kız seni öpmek isterken anlamayıp öpmemek sonrada ilişkinin kötüye gitmesi var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 peki ya kız sana yazıyo sende istemiyosan nolcka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 o zaman direk bana yönlendirsin kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 garbage zannetim lan :( konu garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar